- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Nyitlocker
- gerner1
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Vérboci
üzenetére
Általános iskolai cserekapcsolatban voltunk Angliában. Családoknál. Egyszer csomagoltak mogyoróvajas szendvicset. Én is az édes mogyorókrémhez voltam szokva, a feltéphető fóliáshoz, amiből diókrém is volt. Beleharaptam hát, és borzalmasnak találtam. Osztálytársmnak ízlett, vele mindig cseréltünk valamire. Aztán persze 20 évvel később már az üvegből kanalaztam két pofára, de hát gyerekként a sört se szerettem

Ugyanott kitették nekünk a szünetekre a narancslevet. Mi meg ittuk pohárszám. Csodálkoztak is, hogy ejnye a magyarok hogy szeretik ezt, majd az utolsó napokban derült ki, hogy az valami sűrítmény, kvázi jaffaszörp, csak valamivel természetesebb, és minimum 5x-ös hígítással kellene inni, mi meg ittuk töményen
Fura is volt az íze, de tök úgy volt kirakva, mintha sima narancslé lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Villanyszerelés
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Óvodások homokozója
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Napelem
- Futás, futópályák
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- ASRock Radeon RX 5600 XT PG D3 6GB OC GDDR6
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- Új Lenovo 14 Slim 5 WUXGA OLED Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel ARC 8-Core iGPU Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fura is volt az íze, de tök úgy volt kirakva, mintha sima narancslé lenne.