Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
bobsys
üzenetére
Megnézel egy X1 Carbont, egy Spectre X360-at, vagy egy XPS Ultrabookot, mindjárt nem lesz az olyan drága. Illetve látod, hogy ezen a szinten minden ennyibe kerül. Ettől még persze drágák.
Amúgy nagyon úgy néz ki, hogy mégis a billentyű lesz a ludas. Más gépen működik, de ezzel most ugyanazt a hibajelenséget hozza, másik billentyűzettel viszont megy ez a gép is rendben. Valószínűleg költözés közben, vagy utána, az összerakás előtti takarítás során kaphatott valami sokkot, amit ez a gép nem tolerál. De jó, megint elment egy napom, mire felderítettem valami informatikai aljasságot. Cserébe most még hetek múlva is előjön majd ez-az, hogy még nem működnek dolgok, mert még nem telepítettem őket újra...
Ajánljatok valami fasza vezeték nélküli szettet, átlagos, irodai felhasználásra + netezésre. Eddig vezetékes volt mindenből, mert játéknál azért volt különbség, de ez már egy ideje nem szempont, akkor meg már legyen kevesebb kábel. Ez a Logi K400, amit most ráraktam, ez HTPC-hez szuper, gépelni viszont borzalmas rajta.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- Lenovo X1 Carbon 13,3" - i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- HP 17-CP2003NH - 17,3" Full HD IPS - Ryzen 5 7520U - 8GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 2+ év garancia
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest