- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Nem az az érdekes, hanem hogy Finnországból és Svédországból is simán kapunk anyagot, amik vonattal, hajóval és kamionnal is eljutnak idáig, de mi nem tudjuk kiszállítani Szlovéniába meg Horvátországba, mert ott a hó miatt kamionstop van. Ergo a magyar-horvát és a magyar-szlovén határvidék jobban skandináv, mint Finnország meg Svédország.
Amúgy ja, kezd már erősebben rámenni az agyamra a tél, és lassan megint megutálok mindenkit és mindent. Rendesen érzem magamon a borzalmas depressziót, és kezdem minimálisra szorítani az emberekkel való kontaktust. Aztán persze majd áprilisban még leesik vagy fél méter hó, és talán májusra eléri a napsütéses percek száma a kettőt, és akkor némileg javul a hangulatom. Tegnap már olyan szinten voltam, hogy este fél7-kor befeküdtem az ágyba és el is aludtam hajnali 1-ig. Onnantól semmi, bekapcsoltam a tévét, megnéztem egy nagyon semmilyen régi amerikai filmet ami épp ment a tévében, és kb. negyed 4-től megint el tudtam aludni. De az milyenmá, hogy hajnalban nem volt 10 percenként 30 perc reklám mint főidőben.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Milyen házat vegyek?
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
- Autós topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Samsung LCD és LED TV-k
- Máris kezeli nem induló Socket AM5-ös alaplapjainak ügyét az ASRock
- További aktív témák...
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller Alza 2027.12.10-ig garancia, számlával!
- PowerColor Red Devil RX 6900 XT Ultimate (XTXH chip) - Full dobozos, gyári kártyatámasszal
- Bomba áron GIGABYTE G5 /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144 Hz FHD IPS
- ASUS ROG Swift PG32UCDM QD-OLED 4K 240Hz gamer monitor eladó / BOLTI ÁR 500E+
- MSI Crosshair 16 i7-14700HX 14. gen 16gb ddr5 + RTX 4060 (140W) + 240Hz QHD+
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest