Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A magyar Duke Nukem 3D
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
bitpork
üzenetére
Délben kimentem nagyanyám kertjébe szőlőt metszeni/tisztázni/lombtalanítani, fürtöket fényre szabadítani. Gatyában, és olyan 35,5 fok körül lehetett, szél nélkül. Se kalap, se semmi, csak metszőolló, fecske, meg papucs. És a nyári nap. Az első 30 perc jólesett, a második félóra már annyira nem, mert nem láttam a sótól. Utána megittam húzóra egy palack posványvizet, aztán beültem a kocsiba, eltekertem fokban 25-re, és hazajöttem. Itthon kellemes várt, nagyszoba 24 fok, kisszoba 26 fok, páratartalom 30-35%. Erkélyen persze 37 fok van, de az üvegek belül hidegek...jó az a sokkamrás. Tény, hogy most 24-re állítva már 450-500 wattot nyel be, de az erkély déli fekvésű. Vannak fokok a kültéri körül.
Amúgy finom a főttkukorica.Kukacnak a telítési görbe képére az eset aszondja hogy letiltva. elektrobotponthu-ról
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Fujifilm X
- Revolut
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 32GB RAM, 1TB SSD, jó akku számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest