Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Meghalt Chuck Norris
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Racecam
üzenetére
Én nem büszkélkedek vele, megteszik helyettem a csjszik, akiknek kézzelfogható tapasztalataik vannak...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
@Szőri:
1-nem csesztetjük, ugrajtuk; nem ugyanaz.
2-én 18 is bőven elmúltam, mikor komolyabb mennyiségben alkohol tartalmú italt töltöttem nemesebb testrészembe (lásd még a magyar értelmező kéziszótárban a "gyomor" szócikkelyt)
3-beszótá?!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
@o'neill_: neámmá az alapján viselkedj, amit az osztálytársaid akarnak látni, stb...
Ne azzal törődj, h "hülyének néznének, mert....".
Milyen sokan szoknak rá ÍGY a bagóra, meg sok-sok minden másra, mert meg akarnak felelni a környezetüknek.
NEM KELL ilyen szinten megfelelni.Ne feledd mit mondott Brian: "Ti mindannyian egyéniségek vagytok!"

-
ngabor2
nagyúr
válasz
Racecam
üzenetére
én meg eljutottam arra szintre, hogy csak kakor iszok alkoholt, ha jó alkalom van rá. és akkor is max sört, ha lehet, szűretlen búzasört, az íze miatt. húúú, szombaton zsuzsa kolléganőm nagyon csúnyán elintézte magát... úgyhogy én nem fogok egyhamar hp-t inni, az valószínű.
kedvenc erdingeres korsómban most is szűrt (nem erjedt) szőlőlé van. pontosabban szűrt szőlő gyümölcsital.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch Lite eladó!
- AudioQuest JitterBug FMJ + Furutech GT2 NCF USB-B kábel + iFi iPurifier3 USB-B +ddHifi USB-C adapter
- HP EliteDesk 800 90W G3 Desktop Mini számítógép
- LG UltraGear 27GR75Q-B 2K/IPS/165HZ (086)
- !!GARIS 2027.09.11!! ASUS TUF FA507 R5 7535HS/16 GB DDR5/1.5 TB M2 SSD/RTX 4050 6 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
- LG 28MQ780 - Dual Monitor - Nano IPS - 2560x2880 - HDR10 - USB Type-C - AMD FreeSync - MacBook Ready
- AKCIÓ! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16 GB RAM 2256X1504 érintőkijelző Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)