Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
bitpork
üzenetére
Most mondanam hogy nem erted de ugyis erted.
Tothgera30: nem mondom hogy lehetetlen, csak hogy mi nem tudjuk, nem is akarjuk egyelore. Amikor tudok akkor megyek heti 2-3x 20-30 km-t, de tavaly ota hiaba nyomtam le parszaz km-t, ugyanazokon a szakaszokon ugyanugy megszenvedek a koron. Ahol mi tartos 22-24 km/h-t tudunk menni, ott sokan ketszer annyival huznak el mellettunk. Nem irigylem, de vizszintes uton 30-nal tobbet tartosan nem tudok menni. Ott mar nekem a fizikai hatar van. Aztan a sulyom miatt az emelkedon szenvedek, egyesben, viszont hegynek le nyerek
viszont ezen korlatainkat ismerve tervezunk etapokat, stranddal, kajaval, szallassal. Egyszerre lenyomunk 10-15 km-t, aztan piheno. Talan lassan a deli partot vegig tudnam, az nekem is bringanak is jobban fekszik, de eszakon a fel-le szakaszok kiveszik az izomeromet es estere igy is alig birok menni meg allni. A harmadik napra meg az eszaki reszen a keresztbordak, gyokerek, meg egyenetlen burkolatok kulon farasztoak, mar attol kidoglok hogy pattogok rajtuk. Nem tudom outival hogy lehetne birni. Nyilvan azok inkabb az uton mennek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Air 15" M4 2025 - 16 GB RAM, 512 GB SSD - Apple garancia (116)
- Macbook Air 13" M1 2020 - 16 GB RAM, 256 GB SSD - garancia (112)
- Samsung Galaxy Watch5 Pro LTE titán ház, zafír üveg
- Xiaomi Mesh System AC 1200 EU 4 db egyben eladó. 2027.05-ig Alza gari.
- ELADÓ KOMOLY KONFIG nem sürgős, nem alkudozós játszótér
- Lenovo L13 G2 Core i7 1165G7 16 Gb Ram FullHD IPS Intel Iris Boltból Számlával Garanciával
- LG 32MR50C-B VA Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 5ms / FreeSync
- GAMING PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / 32GB 3600MHz / SSD / 700w Gold!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
viszont ezen korlatainkat ismerve tervezunk etapokat, stranddal, kajaval, szallassal. Egyszerre lenyomunk 10-15 km-t, aztan piheno. Talan lassan a deli partot vegig tudnam, az nekem is bringanak is jobban fekszik, de eszakon a fel-le szakaszok kiveszik az izomeromet es estere igy is alig birok menni meg allni. A harmadik napra meg az eszaki reszen a keresztbordak, gyokerek, meg egyenetlen burkolatok kulon farasztoak, mar attol kidoglok hogy pattogok rajtuk. Nem tudom outival hogy lehetne birni. Nyilvan azok inkabb az uton mennek.