Hirdetés
- aquark: Flipper PC-n!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Óraátállítás
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Az tény, hogy az óriásvárosok betondzsungelében szarabb a meleg, mint a tengerparton, de hát ugye tél után jön a nyár. Vagy legalábbis reméljük, mert mégiscsak úgy illene.
Az, hogy tolni kell a légkondit, annyira nem hat meg, mert télen meg tolni kellett a fűtést. Errefelé úgy novembertől májusig. Jó, van aki szereti a hideget, szeret vastagan öltözni, rászánni plusz 5 percet az életéből hogy felöltözzön, meg ugyanannyit, hogy levetkőzzön, de én azt a részét nem annyira kedvelem. Többek közt.
Amúgy egyáltalán nincs magas páratartalom, jó ha valami 40 % körüli, ami ahhoz képest ami tavasszal meg ősszel szokott lenni, hogy felhőszakadás után 75-85%, pedig csak 23-24 fok, de szemgolyód is izzad, szeintem jobb. Legalábbis nekem a száraz 35 fok kellemesebb, mint a trópusi 25.
Egyébként meg tényleg különbözőek vagyunk, én speciel jó emlékeket tudok társítani a meleghez, ezért még akkor is jól érzem magam, ha 35 fokban szélcsendben a napon kell izzadni, de én sem azért, mert izzadni jó. Csak a téli fázást nem szeretem, nincs jó emlékem, a nyári izzadással meg van. Pedig igen, én is próbáltam már aludni 32 fokban Pesten, úgy, hogy lezuhanyoztam, befeküdtem vizesen, és egy ventilátor fújt körbe a szobán. És akkor én is kívántam furákat, de így utólag simán adnék 20 téli napot 1 olyan nyáriért.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- iPhone topik
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- aquark: Flipper PC-n!
- PlayStation 5
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Disney+
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz (Beszámítás)
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Saeco Syntia digitális automata kávéfőző szálcsiszolt fém burkolattal
- Jura F50 classic V2 automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Garis Új Samsung Galaxy A35 5G eladó
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Egérpadok, billentyűsapkák(keycapek), csuklótámaszok /ARCANE/DUCKY/GLORIOUS/
- iPhone Xs Max 64GB 100% (3hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest