Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Intelligencs: Karrierváltás - Első rész
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: RCS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yutani: 20 év a Prohardveren
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
parandroid
üzenetére
Mondhatom a kedvenc dolgomat az ájfónnal kapcsoaltosan?
A kamerában semmit, azaz SEMMIT nem lehet állítani. Még a felbontást sem. Persze, minden kép 3-4 MB, és ki tudja hány megapixel. Ja, és a HDR képeket gyárilag kétszer menti. Persze azt ki lehet kapcsolni... Imádom.

Nyilván, ha le akarok fotózni egy cimkét, vagy bármit, egy apple usernek ahhoz is 12 megapixel kell...

és ez csak egy példa az apple logikából. A másik kedvencem, amikor épp telefonálok, és egyszer csak belecsipog a fülembe, hogy merül a telefonom, és amikor leraknám, nem tudom megnyomni a piros gombot addig, amíg le nem okézom azt, hogy merül, és hogy ő most berakta magát low power módba. Ilyenkor nem tudom, hogy a vonal túloldalán lévők hallják-e a káromkodásaimat.
Szóval az értesítés náluk felülírja az aktuális app / telefon funkciót, mindig.De ezt még lehet fokozni, amikor rádugod a töltőre, akkor is low power módban marad, amíg el nem éri a 80%-ot. És ha közben el kell menned, és lehúzod a töltőről 70%-on, akkor is low power módban marad, és mondjuk 3 órával később jössz rá, hogy jé, nem kaptál meg x darab levelet, mert low power módban nem szinkronizál.
De az ultimate steve jobs-logika az indító képernyő, amikor beütöd a telefon kódját, majd feljön még egy értesítés, hogy "Sim is locked" , és a következő opciókból választhatsz: "OK", és Unlock.
Milyen oprendszer az, ahol nem az OK visz tovább a probléma megoldásához?
Hányszor fordult elő, hogy reggel félálomban leokéztam, aztán később vettem észre, hogy ja, nem vagyok a hálózaton. És olyankor is művészet megtalálni, hogy hol kénebeütni a kódot... Mindegy, céges, persze, jobb mintha egy hulladék-samsungom lenne, de annyira nem kérdés, hogy ha csak úgy meg akarok nézni valamit, akkor a Nexus-hoz nyúlok vagy az ájfónhoz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Futás, futópályák
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Tőzsde és gazdaság
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Path of Exile (ARPG)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
- Legolcsóbb!! Brutál erős Lenovo E16 g2 (Core Ultra 7 155H 16Gb DDR5 512Gb SSD) 2 hónap gyári gari!
- Asus VivoBook S14 - 14,1 "FULL HD IPS - i5 1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
- I9 10900+B460-F
- DLSS3 Gamer PC / Intel i5 12400 / 16GB DDR4 / RTX 4060 / 1TB NVME SSD
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB / 1TB használt, szép állapot 90% akku - 136 ciklus
- Dell Latitude 7320 Core i5-1145 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 238 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest