Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bitpork

nagyúr

LOGOUT blog

válasz concret_hp #56541 üzenetére

Ha fedezetként lett széljegyzetelve NAV behajtás miatt, akkor azt nehogy kifizesd mert így is úgy is el fogják vinni neked meg nem mard más csak polgári peres út egy olyannal szemben akinek nincs semmije!

Kérlek alássan: El akartam adni. Elvitték, kifizették, majd csend pár hétig. Amikor jött egy gyorshajtási bírság. Néztem mi a tök, bementem a rendőrségre mutattam hogy itt a pecsét az önkormányzatnál le lett adva az adásvételi egy példánya. Akkor még nem jelentette az önkormányzat csak a helyi adót törölték vele. Ok rendőrség elfogadta, majd megint pár hét csend. Akkor egy határozat h érvényes műszaki nélkül használam, vigyem be a rendszámot. De másnap jött egy idézés is a makói bíróságtól ahol a kocsit és sofőrjét keresték. Mondom WTF?! Elmentem a bíróságra ahol közölték h a vevő nem íratta át, és többször elkapták jogsi és legutoljára műszaki nélkül. Ott mondták h elnapolták mert nem értik miért nem lett átírva és került le a nevemről. Következő tárgyalásra elmentem, ott közölték, hogy az ügy kibővült mert az autón egy bírósági elidegeníthetetlenség volt, amit valahogy nem vettek figyelembe az okádmányirodába ahol a nevemre írták (tehát már én sem vehettem volna meg!), és most már közokirat hamisítás és hivatali hatalommal való visszaélés + vesztegetés gyanúja a tényáladék amellett ami miatt már először is megjelentem. Meggyanúsítottak társtettességgel, de pár hónap és sok ügyvédi óra után kiderült h amikor vettem akkor az eladónak volt a konditeremből rendőr esmerőse akinek meg volt okádmányirodás és hát máshova nézett amikor átírta a nevemre a kocsit. Megúsztam de közel a kocsi árát elbuktam az ügyvéddel meg a tárgyalásokkal.

Új hozzászólás Aktív témák