Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- KISDUCK: Look! There's a Lion, oh my god!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Hát ezaz... én is vártam úgy minimum vagy 4-5 évet... De mit kellene/kellett volna tennem, hogy ne így legyen?
Egy pc van rajta ami kb. 45-70 W között eszik, meg egy TV-monitor ami kb. 35-öt. Plusz egy router táp, egy asztali rádiósóra, meg néha egy nyomtató. De ebből a gép+monitor az állandó terhelés, ami max. 100 W. És igazából a lökések szűrésén kívül áramszünetek nem voltak, amikor valódi funkcióját kellett volna kihasználni. Esetenként mikor nyári vihar villámlás volt, kikapcsoltam, és talán ki is húztam, de aztán ment tovább minden.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- TCL LCD és LED TV-k
- Google Pixel topik
- Jogász topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Assetto Corsa Rally
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Beszámítás! Benq Zowie XL2411 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Asus TUF VG249Q 24 144Hz FHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! LG UltraGear 27GL850 144Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Cyborg 15 A12VF FHD GAMER notebook - i5 12450H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
Üzleti előfizetők hirdetései
- Acer LED monitor (B247Y)
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 512GB
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- 194 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Használt Apple A1243 EMC2171 német kiosztású vezetékes billentyűzet / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest