Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Majd elgondolkodik mindenki, hogy milyen helikopterezésre figyel oda, meg mikor kell félrenézni. Jól nézünk ám ki, most jól megkapta a renitens liberálbolsevik csőcselék a magáét.
Amúgy én azt sem egészen értettem, hogy mit kerestél otthon, meg ingatlanvásárlás, meg minden, de gondoltam szeretsz izgalmasan élni, meg ilyenek, esetleg összejött valami kormányzati tenderindulás (
na, ezt most nem tudom, hogy jobb-e, ha komoly, mert viccnek tényleg szar
), de belegondolva azért ezt gyerekkel, családdal, ha csak a normális oktatási és egészségügyi ellátást megcélzod, már drága dolog lesz, és akkor még nem is beszéltünk róla, hogy milyen környezetben nő fel az a szerencsétlen kölyök (vagy kénytelen leszel elvágni a társadalom nagyjától, vagy telibe kapja a finomságokat az arcába).p
-
Lortech
addikt
Engem nem a politikusok pofátlansága zavar leginkább, a körülöttünk élő emberek sötétsége jobban aggaszt, pl. [link] /tök mindegy a téma/
Ez a jövőbe vetett hitemben elbizonytalanít. Úgy értem, hogy épp kik és milyen szellemben irányítják az országot, "pillanatnyi" állapot, de amíg ennyi ostoba ember él itt, ez nem is fog pozitív irányban változni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch 3 Pro - óraátállítás
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Parkside szerszám kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- Konzol Screenshot
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Nikon D3 Profi szett
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
na, ezt most nem tudom, hogy jobb-e, ha komoly, mert viccnek tényleg szar
), de belegondolva azért ezt gyerekkel, családdal, ha csak a normális oktatási és egészségügyi ellátást megcélzod, már drága dolog lesz, és akkor még nem is beszéltünk róla, hogy milyen környezetben nő fel az a szerencsétlen kölyök (vagy kénytelen leszel elvágni a társadalom nagyjától, vagy telibe kapja a finomságokat az arcába).