- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
concret_hp
üzenetére
Legutóbb egy Geniust vettem édesanyámnak valami 1,5-2e HUF körüli összegért, amikor hazalátogatáskor kiderült, hogy a meglévő egere már csak néha hajlandó észrevenni, ha kattint vele. Azért azt, mert fatornyos kis falunk papír-írószer szaküzletében ez volt az egyetlen ismert világmárka, a többi jelenlévő versenyzőről még sose hallottam. Azóta is jól működik (ami el is várható tőle, nyilván), de semmi extra, sima 3 gombos, egy görgős optikai cucc. Amúgy olcsó billentyűzetből nekem eddig Geniusról vannak a legszebb emlékeim, az összes többivel csak a baj volt (itt beleértve a kommersz Logitech cuccokat is). Itthon meg már 10+ éve egy üzleti IBM-Lenovo multimédiás irodai billentyűzetet használok. Anno betáraztam belőle vagy 3 darabot valami nevetséges 1,5e HUF / db áron (talán épp ph-s apróhirdetésből), szóval ha valami történne vele, akkor is van tartalék. Utána valamiért (vagy inkább valakinek, csak aztán rajtam maradt, már nem emlékszem) vettem 2 hasonló kategóriás Dell billentyűzetet is, szintén potom pénzért, az is fasza, csak nem kerültek még sorra. Szóval billentyűzetből 40 évre előre el vagyok látva szerintem.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- SkyShowtime
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- PlayStation 5
- Milyen routert?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Bemutatkoztak a Samsung legújabb fülhallgatói is
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 214 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4050 (ELKELT)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest