Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- talmida: Változások 2. rész
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
40 m2 egy egyszobás garzon, ahol egy helyiség az előtér, a konyha és az egyetlen szoba, ha szerencséd vana, akkor egy kisebb kád még elfér a fürdőben, de valószínűbb, hogy eleve csak egy zuhanyzó van benne, amiből ha kilépsz, átesel a wc-n.
Azért ugyanúgy ne essünk túlzásokba, mint a 300 m2-es villával, nyilván ez kicsit abszurd, és eleve horribilis áron tartható csak fenn, de azért már 2 személynek is ott kezdődik az összkomfort, hogy legalább egy külön nappali, és egy olyan hálószoba legyen már, ahol nem csak egy 140x200-as ágy fér el, hogy egyáltalán be lehessen menni mellé. Gyerekkel ehhez jön még egy gyerekszoba, a 70-80 m2 mindjárt alap lesz, sőt... Szóval akármennyire utálsz takarítani, család mellett kénytelen leszel legalább 3 szobán, és egy olyan minimum 70-80 m2-en végigmenni időnként.
Kerékpárügyben ismert errefelé a véleményem, szerintem aki csak mindennapos közlekedési eszköznek használja, esetleg néha elmenne egyet kirándulni, az kis szerencsével 200 font (ha jól tudom, az olyan 250 EUR) környékén azért már talál magának tetsző, és minőségileg is megfelelő járművet. Ennél sokkal többet személy szerint én sem adnék egy bicajért. Aki meg tényleg sporteszközként, vagy hobbiként tekint rá, az természetes, ha jobban a zsebébe nyúl. Ismertem én olyat, aki 1,5 milliós horgászbotra gyűjtött (gondolom azóta össze is jött neki), de az addigi horgászcuccai már eleve többe voltak, mint egy új autó akkori ára. Mindenkinek megvan a maga keresztje, igazából csak onnét kezdve lesz sznobéria, amikor lenéz mindenki mást, aki nem költ annyit, mint ő.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- A TCL egyebek mellett egy 1040 Hz-re képes monitorral készül az idei évre
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Annyira drága a DRAM, hogy bukta a legjobb konfigurációját a Mac Studio
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- NBA és kosárlabda topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÚJ Samsung Galaxy Z Fold 7 16 GB/1TB Jetblack
- Üzletből, garanciával, HP ZBook Furry 15 G8 i7-11850H/32GB RAM/512GB SSD/RTX A2000/FULL HD IPS
- Victus 16-r0013sl 16.1" FHD IPS i7-13700H RTX 4070 32GB 512GB NVMe gar
- Iphone 12 pro max
- ThinkPad P17 Gen2i 17.3" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 512GB ujjlolv IR kam gar
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FHD/IPS
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,újszerű, Adatkabel,12 hónap garanciával
- HP AI Laptop 15 - Intel Core Ultra 7 255U 16GB 1000GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 Super 8GB Corsair Crystal 550W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4599, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest