- Klaus Duran: Marathon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- hcl: Samsung S21FE pakolás
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Igen, hálistennek legalább egy kicsit hasonlít ahhoz, mint amilyennek lennie kéne.
Ha nem hétvége lenne, bánnám is kicsit, mert odabent az irodában nem élvezhetném így mint most, hogy fürdőgatyában fekszem a napon, és fújdogál a szellő, közben pihen az agyam, kikapcsolódok, és ... nade hangokat hallok. Ismerős, de nem tudom ki lehet. Férfihang. Határozott, de nem ideges. Mintha érdeklődést hallanék a hangjában. Felnézek, mert azt sejtem hogy fel kell. A főnököm. Kérdi mégis mi a szart csinálok itt és miért nem dolgozom? Namost ez jó kérdés. Most azt csinálom, amihez megfelelő idő van. Majd ha szar lesz megint, akkor dolgozom odabent. Két nap múlva. Szerinte ez nem jó. Szerintem sem...
De visszatérve a realitáshoz: élvezem, mert jó a hangulatom, fáradt vagyok, sok a dolog, de nincs rossz kedvem, nem vagyok depressziós, fény éri a retinámat, és arra a 15 percre, míg a céges autóval kimentem boltba a vendégeknek üdítőért, majdnem el tudtam képzelni, hogy nyár van és szabadság. "..for those 10 seconds or less...I'm free.."

Ez maradjon meg a következő 3,5 hónapban, és soha jobbat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Építsünk ventilátormentes minigépet Intel platformon az Akasa új házával!
- További aktív témák...
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
- DELL Alienware 16X Aurora Intel Core Ultra 7 / RTX 5060 Csillagközi indigó 2029-ig garancia
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G1.Sniper Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest