Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Új hozzászólás Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Akkor Te még az előző Mazda2-t nézed, nem? Az újban már 1.5-ös a legkisebb moci. Meg egy kicsit jobban néz ki szerintem.
Ha még a régit nézed, arra szerintem komoly árengedményt fogsz kapni, mert kifutó model.
Az új pedig igencsak jó, megkapta a headunitot a Mazda3-ból, jók a motorok, jól vezethető.emvy, joemilestoné: sedannal én is szívtam a héten, haveromnak hoztam el egy nyomtatót egy boltból, és dobozzal együtt nem sikerült betenni a kocsiba, szét kellett szednem az utcán. A doboz mondjuk 70*70*60 volt.
-
szőröscica
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Maximálisan egyetértek, a kombi sokkal jobb mindennapos használatra. Négyajtósom van, hatalmas a csomagtere, de szenvedés pakolni. Nem kellene többet szedán, az tuti. Vagy ötajtós, de olyat nagyon kevés gyártó kínál, vagy kombi. És második autónak egy coupé.

-
adalbert1
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Én leginkább azokat nem értem, akik egy középkategóriás autóból sedant választanak, pl. Ford Focus - megjelenésben nem lesz elegánsabb, és a jobb kihasználhatóságot is elvesztik ezzel. Igaz a legtöbb gyártó nem is gyárt ilyen karosszériát ebben a kategóriában.
-
válasz
parandroid
üzenetére
Eleg sok kombiban kisebb a labter, mint a szedan verzioban (pl. Mazda 6). Mi azert vettunk szedant, mert autopalyan zavar a szelzaj; meg azert, mert eletem elso kocsija ne legyen mar kombi

-
tildy
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Hat nem tudom, mostanaban ket sedanban ultem, egy sedan bmw-ben, meg egy 5 ajtos sedan octaviaban (tudom , tudom, hogy alapesetben 4 ajtos a sedan, de most minek nevezzem, ha nem hatchback, es sedan formaja van), mindkettonek hatalmas csomagtere van, es jol pakolhato volt ( utobbi a felnyilo ajto miatt ) szoval nem ertem.
Sedant alig lattunk, ez teny es valo, de 5 ajtos sedanformat, vagy hatchbacket se nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- Realme 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest