Hirdetés
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hcl: Google Billingclient 8.x Android példaprogram
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Ez az egész annyira szembe megy a józan ésszel és az értelemmel, hogy megfogalmazni se tudom, mit érzek (illetve annyit igen, hogy inkább visszafelé fejlődünk, mint annyi más téren). Arra még kíváncsi vagyok, hogy mikor lesz majd olcsóbb felvenni egy bárzongoristát, mint az ilyen-olyan szervezeteknek fizetni.

-
válasz
BlacKSouL
üzenetére
engem büntettek már meg úgy, hogy rossz helyen álltam (a hatóság szerint a Kacsóh Pongrác úti felüljáró alatti rész akkoriban járda volt);
Két jó hatóság is megbüntetett ugyanazon a napon, a közterület-felügyelet és a rendőrség is, utóbbi ráadásul még halmazatilag azért is megbüntetett, mert (szerintük) lejárt a forgalmim, pedig közben már megcsináltattam.
És jött a levél, hogy nyilatkozzak, hogy ki vezette az autót a szabálysértés fennállásakor. Nyilatkoztam, hogy hát senki, hát ott parkolt az út szélén...

A végén nekem kellett bizonygatnom, alig 3 hónapig tartott. De végül is nem kaptam sem pénzbüntetést, sem pedig büntetőpontot.

Ui. és azóta már tábla szerint is lehet ott állni,
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Spórolós topik
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Robotporszívók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Philips LCD és LED TV-k
- Hálózati / IP kamera
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Dell Alienware AW3425DW OLED GAMING Monitor 240Hz
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- ÁRBAJNOK, MINDENRE ELÉG, A TÖKÉLETES AJÁNDÉK! VADI ÚJ GARANCIÁS MSI CYBORG RTX 4060 i7 13620h
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Gamer PC - INTEL I7-14700KF / RTX4080 SUPER 16GB / 32GB DDR5 / 3TB SSD / 1000W 80+GOLD / 360 AIO
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Gamer billentyűzetek /Asus ROG/SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/DE/EN/
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest