Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
Tothgera30
üzenetére
Hogy a viharba ne, a motkány meg a pöttyösmacska már úgyis lógnak egy rakás sörrel, majd hozzácsapjuk az övékhez.
Joe, a mérföldkő: Rég voltam online, úgyhogy sokan megelőztek, van ilyen eszköz, de nem lesz olcsó. Nálam mondjuk speciel egy régebbi Proliant Microserver csinál ilyesmiket, került rá egy Kodi, meg hozzá egy külső hangkártya, és egy vezeték nélküli billentyűzet, ez a tökéletes médielejátszó. Mondjuk nem hangtalan, de engem nem zavar.
Laptopot, vagy windowsos tabletet javasoltam volna amúgy én is, de ahhoz meg akkor meg kell oldani a nagyobb fájlok tárolására valami hátteret - közvetlenül routerre kötött NAS, vagy tényleg egy home szerver valahol, lehetőleg mindez vezetéken.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Crimson Desert
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gitáros topic
- Futás, futópályák
- Kés topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G6, G5 14" i5, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Honor 200 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest