Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
dehogy maradhat...már most elavult vagy, tessék szépen résztvenni a megállíthatatlan fejlődés eredményeinek fogyasztásában.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Majd gondolj rám mikor a fent vázolt állapotok lesznek átlagosak.
Most viccnek tűnik, de majd meglásdpeterkeT: nem akartam a minap flémelni, de illett volna a mondanivalóm: ifonon a firmware frissítés azt jelenti, hogy veszel egy újat kétszer annyi tárhellyel. és most meg tényleg?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
parandroid
félisten
Én csak azt tudom, hogy az enyémben 16GB háttértár van *, a többiről fogalmam sincs. De ki tudnám keresni a specifikációkat, ha érdekelne...
* Az ios8-ra frissítésnél, amikor közölte, hogy neki valami 8GB üres hely kell a telepítéshez, ezért legyek szíves pár dolgot törölni, akkor azért nem volt őszinte a mosolyom.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- iPhone 12 64GB 95% (3 hónap Garancia)
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Most viccnek tűnik, de majd meglásd