- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bash
őstag
válasz
Drizzt
üzenetére
Teljesen mindegy kinek a neve van a számlán, feltételezem minden számlához tartozik egy számlaszám, azonosításhoz több, mint elegendő.
Akár automatikusan, akár manuálisan is kifizethetném az összes számlámat az ingyenes Bill Pay szolgáltatással is, de ezt csak a vízszámla rendezésére használom, mivel egyrészt nem a nevemen van a számla, másrészt nem is a vízszolgáltató hajtja be a számlát, hanem egy harmadik társaság. Minden más közüzemi szolgáltatás a nevemen van és automatikusan le tudják szedni akár a bankszámlámról, akár egy kártyáról is a számla összegét, amikor nekik tetszik, természetesen erről mindig tájékoztatva vagyok. De akár manuálisan is befizethetném mindet online, akkor amikor nekem tetszik, de jobb szeretem így, mert nem kell vele foglalkoznom egy percet sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- LENOVO YOGA 9 Pro 14 83BU004BHV
- iPhone 13 - Pink - 128GB - kártyafüggetlen - Akku 90%
- Apple Watch Series 10 GPS+Cellular 46mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Ryzen 5 5500 / 32GB RAM / ASUS 4060 8GB / 1TB SSD
- Eladó Pritom L8 Kids tablet 2/64GB/ 12 hó jótállás
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 6/6 Plus szerviz alkatrészek, készletről akár másnapra!
- Apple iPhone 16 Pro-White Titanium-128GB-Akku:97% - Megkímélt Újszerű állapot!Jótállás:2028.05-ig
- LG 75QNED86T3A / QNED / 75" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest