Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- Intelligencs: Karrierváltás - Első rész
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja - up: 2026.03.05
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
estleg éertlenségi után dolgozni menni vele
Muhaha.
Én is azt hittem gimiben (mondjuk még jóval érettségi előtt), hogy én már tudok programozni. Rosszul, pedig kevesen voltak annyira belebuzulva a témába. Gimis prog. oktatásnak nem lehet reálisan ez a célja.Strukturált programozás viszonylag könnyen oktatható, OOP meg nagyon nem. Használhatsz OOP nyelvet, mondjuk JAVA-t, C#-ot, neadjisten C++-t, de nem használnád csak ugyanarra és ugyanúgy, mint a pascalt is, csak a tanárnak még pluszban jópár dolgot el kéne mondania, és volnának dolgok, amit egyszerűen el kéne fogadnod, hogy az úgy van és kész, de indoklást nem kapsz, mert már nem fér bele az anyagba.
Sima C-vel meg az a baj, hogy oktatási használata során sokszor elveszik a lényeg, és a nyelvvel való küzdéssel megy el az idő, nem a lényegi dolgokkal, az algoritmusokkal, a szemlélet megtanulásával. Ha egyszer elérsz arra a szintre, hogy más programozók programozónak tekintenek, rájösz, hogy bármely nyelv tudása egy nagy semmi...
Az írás kontra íráshoz szoktam hasonlítgatni. Az elsős kisiskolás megtanul írni, de még nem lesz író.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Futás, futópályák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- MWC 2026: leégsz, ha nem figyelsz a TCL 15 ezer nites panelje előtt
- PlayStation 5
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- iPhone topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Assetto Corsa Rally
- További aktív témák...
- Elite x360 1040 G10 2-in-1 14" QHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Sapphire PULSE RX 6700 XT 12GB Garanciával!
- EliteBook X Flip G1i 14 AI 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Ultra 7 258V 32GB 1TB NVMe gar
- Manli RTX 4070 Ti Gallardo 12GB Garanciával!
- ZBook Fury 15 G7 15.6" 4K IPS Xeon W-10885M RTX 4000 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- S22 Ultra 512/12
- Dell Precision 7550 i7-10850H 64GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 FE 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (TUF507ZV4-LP121W) i7, 24gb ram RTX 4060, gamer laptop!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én is azt hittem gimiben (mondjuk még jóval érettségi előtt), hogy én már tudok programozni. Rosszul, pedig kevesen voltak annyira belebuzulva a témába. Gimis prog. oktatásnak nem lehet reálisan ez a célja.