Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiv83us
veterán
Qrva elet, foldrenges volt, az egesz 30 emeletes epulet rezgett, azt hittem beszarok felelmemben...

-
tiv83us
veterán
A kepeket a netrol direktbe lnkeltem, nem tarhelyrol, ezert valoszinuleg a lap tulaja eltavolitotta/kicserelte azota a kepet. Ennek semmi koze az OS X-hez, ezt remelem te sem gondoltad komolyan.

A Leo-val voltak kezdeti nehezsegek, de azota nagyon ritkan adja meg magat. Jelenleg 37. napja megy a gep kikapcsolar/ujrainditas nelkul. /Azert csak ennyi, mert kozben volt iTunes, iPhoto es Dashboard frissites es az ujrainditast igenyel/. -
tiv83us
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Ha mindenkepp PC, akkor ezzel a 3 markaval egyet kell ertsek.
-
tiv83us
veterán
Itt figyel egy dobszett, egy rhytm guitar, ket baszott nagy hangszoro, mindennap 3-4 orat jatszunk Kidussal szep nagy hangeron, 2 perce talalkoztam a szomszeddal, megkerdeztem,
,zavarja-e, minden ok...stb. Kiderult a szomszedom total disabled deaf, suket, mint az allat, oh yeah
Mentem gitarozni
-
tiv83us
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
Leugrottam "biznic utra" Eszak-Karolinaba, de szerintem ma este mar hazarepulok. Esetleg holnap. Kidi maradt Kentucky-ban, vigyaz a halakra meg a bolcsekre /a macskainkra
/. -
tiv83us
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
Meg jo, hogy harom allammal odebb vagyok, mint a kekfeju hazipafrany
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tiv83us
veterán
Szar dolog ugy felebredni, hogy egy 56 eves legiutaskisero bokod, ugy, hogy a nyalad mar beteritette az ablakot, a labad a melletted levo utas oleben van, kozben pedig /gondolom, - nemtudom, vegig aludtam/ a masfel oras ut alatt a vihar miatt meg kapott is par ritmusos labdobot az oregasszony.
Imadok tomegkozlekedni, peace out, megyek a kovetkezo /meg kisebb fakin propelleres kisfaszom gepre, ami nem nagyobb egy postakocsinal/.
-
tiv83us
veterán
Tudom, hogy bulvar, meg minden, de legutoljara mikor lattam Lenny Kravitz-et, akkor meg egy felver borostas raszta rocker volt. Hogy jone ide dekoracionak egy szoke pina?

-
tiv83us
veterán
Telefonrol netezek, valaki lenne olyan nagyon szives es atmeretezne nekem az oreg Lugosi Belat 100x100-ba? Elore is

-
tiv83us
veterán
Nah kezd szurkulni, kovetkezo ket napom szabad, irany az iccaka, szevasztok.
telapu: thx

-
tiv83us
veterán
Amugy meg mar nalunk is $3.60 a benzin gallonja, sot nemsokara a $4-et fogunk erte fizetni.
Nem ertem mire ertodik az, hogy "leszarjuk", mert ha a kornyezetszennyezest nezzuk, megintcsak azt a peldat hoznam fel, hogy egy lelkes ember alljon ki a Hungariara es szamolja meg 3 oran belul hany hybrid busz huz el es alljon ki itt valaki NY utcaira, esetleg az en szutyvadek varosom utcaira es lam, minden masodik busz hybrid, hanem tobb. -
tiv83us
veterán
Talaj meg a kepen 9 embert. Jutalmad a magad altal szerzett orom es bodotta'.
-
tiv83us
veterán
Mi a kurvaannya az az ellenjegyzo?
-
tiv83us
veterán
Basszameg, hovihar.

-
tiv83us
veterán
-
tiv83us
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
A Baratok Koztrol mar nem is beszelve

Tenyleg azota tortent valami, hogy az a renszarvasfeju gyerek /Almos, vagy Akos
/ leesett az epitkezesen a tetorol es akkor Hoffer Misi nagyon szomoru volt.Meg meg a Dallas hianyzik pentekenkent.
Dzsoki odamegy Ray Barnes-hoz;
-Te, Ray, palik a szad
-Dehogy palik Dzsoki, hulye vagy
-Pedig Ray Pal.../Jovan, tudom szar volt, megyek inkabb mosni
/. -
tiv83us
veterán
válasz
ladybug
üzenetére
Ez ugy nez ki, mint a kedvenc extra nagy tal chillim sajtal a tetejen amit a hotellel szemben adnak. Csak ahhoz sima keksz jar amit a szelere raknak, nem ilyen fancy ize. Meg extra jalapeno bele, hmmm. De ez se nez ki rosszul, csak nemtom mijez

ps: Amugy valaki elmagyarazna mit csinalok 3:36AM-kor?
ps2: Megkivantam a chillit, mindja rendelek is egy tallal...

-
tiv83us
veterán
Tegnap farkuknal lettek kapva a netesek ,azota complimentary vonalas telefon 10mb/s net es tiv61 is back. About time.
mod: Orulok hogy engem is ilyen szeretettel fogadtok vissza

-
tiv83us
veterán
Where the fuck is tiv61?!
-
tiv83us
veterán
Sosem voltam egy early bird. Bar minden melonap 4:20-kor kelek, kb 6-7am az, amikor mar elmondhatom, hogy tudom hol vagyok. Meg jo, hogy 7-ig meg az ejszakas vezet.
Kavet meg ilyen tunk italokat nem iszok, mert attol meg rosszul leszek.
Talan atkene transzferalnom 2nd shiftbe...
-
tiv83us
veterán
"Mi lesz holnap?"
Csutortok.Bash: Kaptatok a power outage-bol? Olvastam reggel az USA Today-ben, hogy egesz szep "minor" hiba keletkezett az egyik reaktorban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- LEGO klub
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- EAFC 26
- VoLTE/VoWiFi
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Projektor topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- 2K Gamer PC - Ryzen 7 5700 / RTX 5060 Ti / B550M / 32GB RAM 3600MHz / 1TB SSD / 650W Silver
- HP EliteBook 850 G6 15,6" i7 -8665u, 16GB RAM, Radeon X550 2GB, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ProLiant DL360p Gen8 1U szerver (2x Xeon E5-2667 v2, 32GB RAM) + RACK SÍN!
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 VENTUS 3X OC Eladó!
- Samsung Odyssey G7 S28BG702EP IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játákok garanciával hibátlan működés
- Micron 3400 512GB M.2 PCIe Gen4 SSD! 6600-3600MB/s
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4584
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

/