Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiv83us
veterán
Raaaaaan tuuuuuuuuuu daaaa hiiiiiiiiiiiiiiilsz (tamtadam-tamtadam) raaaaaaaaaaaan fooooooooooor jjoooooooooooooor laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajf (tam-tam-tam-tam-tamtadam).
Mentem dogozni ma megin es ma megin meg mindig sotet van. /Ajron Mejdenre keltem
/ -
tiv83us
veterán

Hat nem aranyos?

-
tiv83us
veterán
-
tiv83us
veterán
Nem eleg, hogy a labdob pedaljat fuggolegesen (!!!) kettetori a kisasszony a Metallica huzosabb dobszoloi kozben, de igy, hogy az uj szarra erositett labdobra varunk, addig is elbitorolta a gitarom...

-
tiv83us
veterán
Mind a ketto helyes, csak mind a kettot masra hasznaljak.
-
tiv83us
veterán
Minek gyartanak meg egyaltalan olyan sort, amit bontogatni kell?
Csak a baj van vele. Amugy egy csavarintas es mar lehet is fogyasztani a nektart. Osi europai szokas mindent tulbonyolitani
-
tiv83us
veterán
válasz
RoyalFlush
üzenetére
A kis szarhaziakbol meg most is talalunk, de jelenleg a nappaliban alszunk, ugyhogy nem tudom mi folyik "odabent" :S
A pest control meg kapja be a faxt. -
tiv83us
veterán
Najovan sracok, DTrotter en voltam, tegnap este regisztraltam teszt nick gyanant /mindig elfeljtem a jelszavat a teszt userunknek.../
Mivel nem vagyok hozzaszokva, hogy bejelntkezve marad a nick /a moderatorokat mindig kilepteti egy ido utan/, igy reggeli masnapossagombol es komambol kifolyolag errol irtam.
Utana mar csak "poenbol" teteztem.
Amugy Tim82: Az alairasa DTrotter-nek a Tarantino egyik korabbi muvebol valo idezet /Reservoir Dogs/, nincs koze a Guns-hoz. Bar annyiban igazad van, hogy az email-ben szereplo "dmckagan11@yahoo.com" /amely nem roviditett valtozata Duff McKagan/ a Guns former basszus gitarosa volt.Viszont most huztam uzsonnazni, szevasztok.
szerk: OFF
-
tiv83us
veterán
válasz
venember83
üzenetére
9+ moderatori figyelmeztetessel az adatlapodon szerintem te mar a PH-n sem lennel. Szorri

-
tiv83us
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
Magyar hentes, magyarul beszelnek, magyar modra keszitik. Es kurvajo

-
tiv83us
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
Nekem legutoljara barany kollega kuldott egy szep nagy csomaggal kajbaszt meg hurit a
tampai hentestol, masnap mar itt is volt a feladast kovetoen.
A pacalt nem szeretem
-
tiv83us
veterán
Ejnye.
-
tiv83us
veterán
Big Brown megnyerte a Derby-t!

Nalunk a tulaj
-
tiv83us
veterán
válasz
tiv61us
üzenetére
Itt a gep elott kortyolok egy kis Bud-ot

Holnap meg megyek hajnal 4-re. Mara ennyi volt, leszerveztem vagy 10 limot a vendegeknek, mar nalam van a lista, hogy hol kezdek az elso 8 szobaval.
ps: Ja, jokis hely az, ki is megyunk meg nehanyszor amig el nem toljuk a bringat Kentucky-bol.
-
tiv83us
veterán
válasz
tiv61us
üzenetére
Ok.
Tenyleg jo a buli, annak ellenere,hogy leszoptuk a dakot.

Hihetetlen ez a hangulat, a sok-sok kalap, limok, taxik, nyuzsges, lovak.
Egyszer ha gazdag leszek en is eljovok a Derby-re.ps: En Smooth Air-t akartam megtenni egy huszassal.
Big Brown tulajai meg mind NY-i, az egesz faken Brown ugy nezett ki tegnap delutan, mint a Sopranos
-
tiv83us
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Najsz tiivii! Mennyie adtak kilojat?
-
tiv83us
veterán
Hajnal 4 lesz mindja. Ideje bevetni magam ujra az eletbe, szevasztok

-
tiv83us
veterán
.jpg)
Y'all!
-
tiv83us
veterán
Ne, hazajott Kidus oszt' elvert a pesszportjaval

Hat, megis elkurtam az instant leves. Kiveszek xbox-on valami filmet
-
tiv83us
veterán
Ugy latom a fiatalok tenyleg mennyenek aludni

-
tiv83us
veterán
Ja, ez az amiket filmekben latni

Egyebkent neha foz, de nem varom el, hogy energiat fecsereljen el ra.Senior: Ahhoz kepest, hogy no jah...
Amugy azt irtak ontsem fel 2dl forrovizzel es hagyjam allni. Namarmost, felforrositottam egy begre vizet a mikroban /gondolom egy bogre kb 2dl lehet/, rakurtam utana a porra, hagytam allni, es megis porizu
-
tiv83us
veterán
Mi ez a 4 napos unnep?
ps: Latom csak egy...
Csak mer hallottam egy magyar gyereket telefonalni es valami ilyesmit hallottam. No mindegy, lehet falun
-
tiv83us
veterán
Ejnye telapo meg kuka

-
tiv83us
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére

ps:
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tiv83us
veterán
1. Joejt.
-
tiv83us
veterán
Koszi, Teged is!

Most olvasom az Angliai tapasztalatos topikban, milyen kurva nagy inglish lett mindenki, en mar nem is ertek ott semmit, nemtom kovetni... /ez csak ugy eszembe jutott
/
Undorito nagy dog bogarak, akik hajnalban tamadnak - az agyban rejtoznek addig - majd mikor alszol szivjak a veredet es telefecskendeznek mindenfele genyoval, mikor pedig felkelsz, mindened viszket es tele leszel kiutessel.
Szerintem azert nem ismeritek, mert nagyresz eszak-amerikaban talalhato, sot szinte csak itt. -
tiv83us
veterán
Ma /egy 10centis faken nagy bagar meglatasa/sikitas/ugralas/vakarozas utan// felfedeztuk, hogy 3 hete a kibaxott bedbug-ok zabalnak es szijjak a verem. Ugyhogy kisebb bevasarlas utan, most a halot karanten ala helyeztem, maszk fel, sor be, ajto be, lefujom az egesz lofaxt. Ha nem jonnek ki, akkor vagy megettek, vagy nem mukodott a maszk.
Kuka: Ha 150 inches monitorom lenne, akkor kurvaideges lennek rad, hogy minden egyes hsz-ednel a fejemet a szoba masik felebe kell iranyitanom, de igy, hogy csak 13,3-as, igy oke.
-
tiv83us
veterán
válasz
venember83
üzenetére
En mindig papiron adom.
Nekunk adogatjak cash-ben is, meg papiron is.
En ha legkozelebb hotelbe megyek es szuksegem lesz segitsegre, akkor hagyok neki a front desk-en. -
tiv83us
veterán
válasz
ladybug
üzenetére
Teljesen termeszetes dolgok.
Miert is enne valaki a konyhaban? Asszem valaki /tan apam/ emlitette, hogy az etteremben sem a konyhaban eszunk. Sot, kifejezetten lehangolo lenne meg itthon is a konyhban enni. Ott zug a huto, ott figyelnek a labasok, meg parketta, mikrohullam, mosogatoszag...etc. Inkabb gep ele bevagodni, kenyelmes szek, kis szorakoztatas, zenehallgatas, olvasas. Ha meg egyszer egy szal semmiben kenyi aludni, mert meleg van, mert ugy esik jol...stb. Nem hiszem el, hogy ez ilyen extrem egyeseknek

-
tiv83us
veterán
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Elinteznem hamarabb, hogy o hagyjon el elobb. /"Elfelejtened" lehuzni a slozit, joizueket finganal szerizes kozben, vennel egy dobszettet amin random modon ejjel 1-4 kozott lenyomnal egy szolot, autista tuneteket szimulalnal, mikozben vegigsetalsz vele egy busy utcan...stb./
-
-
tiv83us
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Hat celebrity-ktol ennyi mennyisegu sz*r utan amit lehordtam a minimum egy 50-es. Bill Murray siman kiszort 120 dolcsit, pedig semmit nem csinaltam, csak dumaltunk. Orlando Bloom is szazas, Sting is otvenes, Alice Cooper meg 5.../eddig o tartja a negativ rekordot/.
Senior: Kapitanykodja, en kedd-szerda off.
Ma nevnapunk van, lemegyek egy par sorre.Rarri: Szia, thanks!

-
tiv83us
veterán
Ma kicsekkoltam a Led Zeppelin enekeset, Robert Plant-et. Hu de cheap-ass manager-e van. Vagy o az. Ket teli bellkocsinyi borond meg zenecucc. Milyen kurva nehezek azok

Erre kapok husz dolcsit
No mindegy amugy se' vagyok egy nagy Led Zeppelin-es.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone-t használók OFF topikja
- Anime filmek és sorozatok
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Kompakt Munka / Gamer PC - 3700x + 2070 Super + 32 Gb
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 7 5700X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD ÚJ AMD RX9060 XT 16GB 2ÉV GAR!
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB RAM / 1TB M.2 NVMe SSD / 650W
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 7 5700X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD EVGA RTX 3070 8GB 2ÉV GAR!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gombászkönyvek egyben
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Samsung S24D330 FullHD monitor, számlával!
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
/

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)