Hirdetés
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bethesda kórház
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
Aktív témák
-
Thrawn
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Nincs is jobb egy kis hagymás vérnél meg frissen sült pecsenyénél reggelire egy kis savanyúsággal. Sajna már nagyon régen nem vágtunk desznyót és nem is fogunk egy jódarabig

-
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
pedig a hagymás vér, sok tojással... hmmm, na az aztán finom. meg a frissen főtt szív. a májáért sose voltam oda, azt legfeljebb a májas hurkában ettem meg. azt viszont nagyon szerettem.
a kolbásztölteléket én is szerettem gyúrni. kár, hogy már nincsenek olyan disznótorok, mint régen, hogy összejön a család, és egész nap csak azzal foglalatoskodunk. most már összejön 2-3 szomszéd, a hentes, a bátyám, meg én, és pár óra alatt szétkapjuk a cocát, majd ha kihűlt, mehet be a fagyóba. hagymás vér se úgy van, mint régen.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Ha most gonosz lennék akkor ecsetelném, hogy hogy is kell jól felfogni a szúrás után a vért a nagy virágos tálba, hogy piszkos se legyen, meg ne is menjen mellé sok. Kicsit összefrecsegteti az ember kezét, de hát mindenki csinál valamit. Aztán már csak 5 percig kell állni hagyni, hogy ne legyen annyira meleg, mikor a sült hagymára öntik, és hogy kimehessen belőle a coca lelke.
De nem vagyok gonosz.
escie: Úgy fél kiló nyersanyagot én is elkóstolgattam a kolbászkeverésnél, de én igyekeztem tűzközelben lenni, én töltöttem a kolbászt-hurkát. Azaz én kezeltem a töltőt.
Aktív témák
- A jövőben egy új foglalat több CPU-generációt is kiszolgál majd az Intelnél
- Arc Raiders
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Tiszta szolárium: élőben brutális a TLC új SQD-Mini LED-es csúcsmodellje
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Suzuki topik
- Kingdom Come: Deliverance 2 fordító: "Kirúgtak, és AI-val pótolnak”
- Apple MacBook
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- 27% - ÚJ Corsair VENGEANCE RGB 48GB (2x24GB) DDR5 6000MHz
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange használt, karcmentes 100% akku Apple garancia 2026
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- AKCIÓ! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest