Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Foglalt név
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Nem jól rémlik. A postomban benne van az eredeti hozzászólás, aminél egyértelműen meg tudod nézni, hogy mire ment válasznak.
Kalandor egészen pontosan a "Mr. Szappan"-t úgy értelmezte, hogy "lebuzizták", erre válaszolta bolond, hogy ez nem volt egyértelmű, amire az ominózus kifakadás jött.Feltételezem ennyire nem olvastál vissza, legalábbis amit leírsz abból ez jön le nekem.
Eddig azt hittem, az az elkeserítő, amit leírt. De az, hogy képtelen ezért felelősséget vállalni, sőt másokat állít be hülyének, magát meg mártírnak(jelzem a moderátori hatalommal való visszaéléssel), az kicsit szánalmas. Felnőtt emberektől nem ezt várnám el, sem itt, sem máshol.
u.i.: mielött jön a riposzt, igen visszaélés. Önmoderálás nem egyszer történt már, meg is értem, van hogy kirohan az ember vagy olyat tesz, amit gyorsan megbán. Ezért van(többek közt) az 5 perc mod mindenkinek. De az, hogy egy több órája(napja) bennmaradt postról vitázva kiszedi az ominózus szöveget, sőt mitöbb, eléggé félreérhető megjegyzést fűz hozzá, amiből tisztán az jön le, hogy nem ő hibázott, hanem más magyarázta félre...
Mivel vagy különb ngabor2-nél? Ő nem is hogy csinált valamit, ami nem éppen modhoz illő, hanem pusztán jelen volt mikor megtörtént, ráadásul ő ezt magától moderálta a fórumon, nem ilyen nesztek legyen, de akkor is nekem van igazam jelleggel...Ha az elveket nézem, akkor eléggé a felháborító felé tendál a dolog. Ha a valódi jelentőségét, akkor inkább nevetséges.
-
PazsitZ
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Kalandor azon posztjában való reakciója az üldözési mániájának/szvsz túlzott érzékenységének teljes tanúbizonyságát adta. Vagy mit...
(#47315) Kalandor: Nem, nem, az én vagyok

Kóser, ezt csak most vettem észre
. Találó megfogalmazás
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
parandroid
üzenetére
Szvsz akkor sem ÍGY kellene kirohanni, mert ez kirohanás volt. És sértő. Nem kicsit.
zárjuk le a vitát vagy priviben szerintem innentől - úgy tűnik K. is belátta, h ez így nem teljesen volt kóser.
Aktív témák
- Drón topik
- Gyúrósok ide!
- Milyen videókártyát?
- Philips LCD és LED TV-k
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2, év gari - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest