- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- Klaus Duran: Marathon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Samsung S21FE pakolás
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
két éve lementem 79-re, és a 3. vagy a 4. lukat használtam. Most már ki kell fújnom az elsőhöz is
93 kilóval. Mondták is a többiek hogy milyen jól néztem ki 80 kilós alatt. Csak kár hogy férfibarátaim jegyezték meg. de lehet hogy a csajok meg némán sóvárogtak ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
csacsi: nem fanyalgok mostanában, mert nem válogathatok túl sokat, de azért a fekete pilótabárányok nem mozgatják meg a fantáziám
Bash: Az a baj, hogy tudom, hogy eddig többet ettem mint kellett volna, tehát ha felannyit eszek mint eddig, akkor fogja pont fedezni az energiaigényemet, és még a fölösleges emésztés sem veszi el az energiát. Márminthogy az emésztéshez elég sok vért használ fel az ember, én el is szoktam álmosodni ha sokat eszem. De kétségtelen, hogy mostanában már megint összevissza zabáltam. Valami természetes étvágycsökkentő nem ártana, mert én sajnos élvezem az ízeket, az evést úgy mindenestől.
Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Marathon - Mostantól végre ingyen kipróbálhatod!
- Projektor topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Bemutatkoztak a Samsung legújabb fülhallgatói is
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Marathon (2025)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Intel Ultra 7 265KF / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- 245 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Apple MacBook Pro 14 (2021) M1 Pro 16GB/500GB használt, szép állapot 87% akku (323 ciklus)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

93 kilóval. Mondták is a többiek hogy milyen jól néztem ki 80 kilós alatt. Csak kár hogy férfibarátaim jegyezték meg. de lehet hogy a csajok meg némán sóvárogtak ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)