- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Nem úgy értem
hanem hogy olyan sterilnek tűnnek a fényképeken az amcsi lakások, semmi fölös cucc, csak a legszükségesebbek. Teljesen ésszerűen, de nálunk utoljára lakásvásárláskor látszottak ilyen üresnek a szobák. Minden körbe van rakva bútorral, meg mindennel, takarítani mondjuk nem vicces, de már nem is érezném magam olyan jól ha nem lenne kis kupi körülöttem. 
Nekünk amúgy itt és így szokott lenni, bár színesebb általában, tavaly beújítottunk az egyszínűséggel. -
tildy
nagyúr
33 nmes lakásban erre egyszerűen nem nagyon van hely

Egyébként itthon 10k körül van a legdrágább, de nagyon mű még az is.
A tied is.Nem hullik a levele, nincs vele szemét, nem kell locsolni, ráadásul az alakja is sokkal szebb, mint egy élő fának. Felállítási normaideje
Cserébe nincs jó fenyőillata, és műanyag. (És nem élő szervezetből van (vágott esetén vágás után volt).Ez olyan, minthogy oké , egész évben szép a művirág a lakásban, de valahogy nem az igazi

Aktív témák
- Automata kávégépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Könyvajánló
- Projektor topic
- Racoon City árnyékában: Teszteltük a Resident Evil Requiemet
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen hangkártyát vegyek?
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- AOC Q27G3XMN 27" 180Hz 1440p gamer monitor
- Iphone 13 mini mobiltelefon eladó
- Ryzen 5 5500 (ÚJ, 2 ÉV GARI) - 16 GB DDR4 3200 MT/s CL16 - 1 TB NVMe SSD (G4) - MSI MAG Vampiric ház
- Samsung NP270E5E-K07PL Notebook 3 órás akkuval
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 Ti / B550M WIFI / 16GB RAM / 1TB SSD / 650W
- HP EliteBook 855 G7 15,6" Ryzen 5 PRO 4650U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Apple iPhone 12 Mini 64GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
hanem hogy olyan sterilnek tűnnek a fényképeken az amcsi lakások, semmi fölös cucc, csak a legszükségesebbek. Teljesen ésszerűen, de nálunk utoljára lakásvásárláskor látszottak ilyen üresnek a szobák. Minden körbe van rakva bútorral, meg mindennel, takarítani mondjuk nem vicces, de már nem is érezném magam olyan jól ha nem lenne kis kupi körülöttem.