Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pengeélen
Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
HI!
Vizallasjentes kovetkezik: a forgalom 0 parkolo autok nulla kordonok meg egyrakason keszul az istei szinoad etc etc
udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
HI!
5 mukodo gept+1laptptyot kelledt produkalnom az ejszaka:- ) mod: na jo csak 2,5 gept kellet varazsolni a tobbi meg megy /K8MM3, Tusl20c/:- ) es a 6a815-os 700PIIIat aze csak nem akatom bevetni mikor itt egy raks tua cerka:- )
udv
neduddki
p.s. tildy:midig csak ez a vacak flas me nemt tuttok nramlsi izet linkl;eni:- )
-
neduddki
nagyúr
válasz
neduddki
üzenetére
hI!
Na szipen nez ki falumbeli sozban, mindehol lapok, /tobbnyire doglott abit/ vga csavarok virnyok bill-ek :- ) majd gyuvo heten rendet rakok/fol kell erni meg ahujjek elot na/:- )
a mugy azon gondolkodom hogy az sa6 honan a francbol van, a tobbit tom de ezt nem:- (udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
HI!
1. buli kilatasban a saroknal es en kimaadok a latvanybol:- (((
2. ezek a felbolodok mar megitn tugyak hova kell menni holnap du/este:- ((( *udv
neduddki
mod: hun a francba van hogy ezek mikor indulnak az astori-rol???
-
neduddki
nagyúr
HI!
Eger es Ozd koztt jart vki mostaban? mijjen az ut?
kosziudv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
HI!
A francba hogy mindig elfejtem hogy a zyxel lpr-t hasznal: - ( ehhh
udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
HI!
Ma mar tildy ma eadta a hisztit a csentekkel, en egy kicsit talan hamarabb ebredek /mult heten meg hoiztunk.../:
SOK EV UTAN MEGSZUNT A B58-as:- (((
NA de van hejette : RX250... /dehogy ez a jobbra balra rangi hogy fog bevallni???:- (/
udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
válasz
Racecam
üzenetére
HI!
Na jaccadozunk:- )
udv
neduddki
ps.. az en elsomet bezzeg nem fogod megtalalani:- ))) mert az meg boveb gest kent volt:- ) de vagy a 107.204 vagy a 107.208-rol volt:- )
mod: igen mar multkor is ezt dopta ki, gyakorlatilag azert regeltem mert marnem birtam a sok gestr kostt visszautalni az eneyekre szovla az elso masfel honap eltunt:- ) mongyuk nem votl sok hozzarofi
-
neduddki
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
HI!
: - ) ebredtel
mar oleg reg ota nioncs csentek: - (udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
HI!
7njl1-bol eladtam egy rakarta valot maig kivalon muxenek sak a venti kellet nemejjiken cserelni, en kedveltem ezt a darbokat:- ) en az abit asus hujjesegek hejejt csaptam le ezekre
udv
neduddki
p.s. tildy: hat oleg regta nem latok az expertnel csenteket kisse minht asok aebretlv olna:- )
-
neduddki
nagyúr
-
neduddki
nagyúr
válasz
csapos2
üzenetére
HI!
De jo hogy latalk Szamar!!!:- )))
Vmi tulpezsgo kojo /tdk-s a ksi drga, fene atubuzgo fejjuket, en tagadom hogy illen lettem volna:- )))/ projectorokbol akar irni, mad raveszem hogy vegye be a hoem magdet si oszt raduszitom!:- )))udv
neduddki
p.s. de hogy sz...ivjal a gazdasgi reszre kihegyezve kell: - )
-
neduddki
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
HI!
180/130 szerinted???:- )))
udv
neduddki
p.s. ugy ismersz Te engem???:- )))
-
neduddki
nagyúr
HI!
NA anheny honappal ezleotti Abit-os dogleshez csatlakozva:
megdoglott az utolso elotti abit lapom is: egy bf6 volt, huzta mar egy ideje de tegnap volt a vege:- (, mar csak egyetlen be6ii huzza az igat de az sem sokaig... /mert cserelem:- )/ nem is fajan a szivem ha nem mostanabn kerutl volna bele egy 1.3TuaCerkaudv
neduddki
p.s. bezzeg az p2b-k meg mindig mennek:- )
-
neduddki
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
HI!
lassan osszegyun a raklap 6710b-bul erdekel vnmi???:- ))))
udv
neduddki
p.s. kecsegbejto hogy senki em ossza rajongasom jo oregvcr-ek rant:- (((
-
neduddki
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
HI!
Tes ukelteld ossze a pda totyikot:- )
udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
HI!
Bazzzzzzzzzzzzzz!!!!!!!!:- ((((((((((
bof
nem akartam feljebb menni, de atrtok tole tovabb vitte volna mint en:- ( drakl aneki a cucc hihetlen jo.... kisit csalodott vagyok:- (udv
neduddki
mod: me nem: van ey egeszen lefogadhato pana svhs-em amit folotteb ritkan hasznalok akko ris vhs>dvd formacioban
-
neduddki
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
HI!
KOszi a dut:- ) 696lett 62expert
Nov-ban ujabb szallias kakracsonyra es van szaraz is ha kell:- )udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
HI!
HA ra varsz akkor bacchatod, se piz swe poszto...:- )))
udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
HI!
juhejjjj tul vagyok egy shiacun, es kibaszottul jol sett:- )))
udv
neduddki
p.s. halabol hejretette a masszor csak haromhete kimaszkalo balvallat:- )
-
neduddki
nagyúr
válasz
Lord Zero
üzenetére
HI!
HUzza alukani, kulomben is nem kene zenethallgatni???:- )))
udv
neduddki
p.s. van ket uj halaszmadara!!!:- )))
mod: Muréna: talald ki!:- )
Amugy van meg ertelem hazafel indulni? hajnalban ugyis gyuvok vissza Zilahy Gyula tart orat, remlem hozza a szokasok formajat mert akkor en hijjab a hajnali keles:- )
-
-
neduddki
nagyúr
HI!
Baltiba rugjon ma bele vki!!!
kosziudv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
válasz
csapos2
üzenetére
HI!
meg ocsobb gyartani meg juliska neki meg mittom en:- )
pl: hitacsi plazmaknal vol tegy idoebn ojjan hogy 1024*1024 es ma mingya tamogassuk a 720p, engem meg egyik kedvenc ismerosm a sirba kergetett, hogy akkor most hogy es mikro fog mekjelnnia gap ha rakoti es arrol akar filmezni, aztan rakotte es filmezett /de meg ne lerdezd mivot MERT ma nem emlkexem:- )))/udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
HI!
NAmeggyutt az eves gazelszamolas, rosszabra szamitottam:- )
Szoval 63m2-re: 602m3 -> 50085Ft amibol legyutt 8397ft gazartamogats reven
mongyuk a kezdeti resszamlakon meg 3442ft siekresen atalakult 5587-re:- (udv
neduddki
p.s. Ovoneni: BOLODGOMBA!!!!!!!!!!!! juhejjjjjjjjjj!!!!!!!!!!
-
neduddki
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
HI!
MOgyk mikor benezek a sorozatizere akkor egybol hujjet kapok es kapkodom a fejjem, amugy hal aezeknek a sorozatoknak ozi filemk ki ki maradnak: - (
udv
neduddki
mod: amugy ha nem keverjuk agyon a jerikot a eurekaval akkor valszeg mas lenne az eureka 1val a hejjzet:- )
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
HI!
Noval nezzuk es csak prosont hajlando feliratoans nezni, mast nem, es morci lenne ha nelkule neznem, jerikoje is kaptam:- )
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
HI!
Batman dogozik??? beteg ez a geyrek??? vagja ma vki fejbe hatha meggyogyil:- )
Erro gyun eszembe:
Keitaro /pedoig mijjen jo kis konyveket vettem Tole: - )))/
Es igaz Peli is:- )
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
HI!
s60nak eljutotm aaz leso rsszeig msot atobbiek nezik:- )
dirt bukta
drot elso ket ev itthon egyesek dicserik masok szigyak:- )
roma2 nagyonvarom
csi7evad mar a leglejetol hihetlen alvos:- (((
dextert majd kesobb
meg ken tanani, hova raktam gyilkos elemeket oszt nezni
es meg mindig rajtam van a bolonderia hifi uyben most eroteljsn kuzdok egy deck ellen:- ) /s-vhs magnorol mar lebeszeltem magam, (mongyuk nem tanalaom a nagy osszehasonlototo valszeg azert, de nemis ngayn keres:- ))/
udv
neduddki
mod: szegyellem, de jeriokot2 varom:- ))) es vajjuk be eureka2 is neki ken esni:- ) az a kalifornia ize az mi???
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
HI!
TE vagy a HIBAS!!!
udv
neduddki
p.s. a haveri bandanak megmutattam a studio60-at azota nem hagynak beken hogy vadasza ujreszekre:- ))) -
neduddki
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
HI!
Mate segget meg szetrugom, mert kutte a log liket, de abban pont az elozmneykrol nincs szo: - (
Feri-t en is regenlattam pedig egy et jo poent elsuottouk meg valaha:- )
Anager tenyegl...
hujje nevuvelmeg nics gond, provatozukn oleg sokat minsegi zene ugyben, asziszi en ertek hozza, de lassan kezdi mar mefeteni a vaosagot, pedogen mar az elejn megmondtam:- )))
udv
neduddki
mod: az vot az utosso ww:- ((( peig kooot volna meg:- ((( leht hogy visszarekviralom, ugyase akar fizetni:- )))
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
HI!
mmmmm, kimaradtam az esti bulibol:- (((
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
HI!
/Csak a kikapuval szemeb a sarkon:- )/ de nem ez a lenyeg hanemaz hogy tejjesn egyertek ezzel de meg naffalu kulosbb reszei fele is, de ott eg akkor hol hagyid tejjes leki nyugalomma az autot???
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
HI!
En pedog ,meg minidg mereven elzarkozma kocsitol naffak=luabn engem nem derogal hogy tomegkolekedessel jarkalok: - )
udv
neduddki
p.s. persze ha nem a nahhkorutlelnne a bazis utvonalm akkor leht hogy mas lenn, de igy oke:- )
mod: amugy meg ha /ahogy felnk mongyak/: sajat f.szaval veria csanat, akkor majd kicerul, hogy mi is a kocsi fenntartasi koltcsege
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
HI!
Poloim tobbsege Jerzees ami munkaruhazatkent szoktak aposztroflani, sajnos a kivalo magyar kepviselet es a 385m megszuntetese miatt kenyteln voltamuj forrasok utan nezni, es szezonbolkifuttott outdoor polokra vadaszok negyed harmad aron, lehtleg muindefel ocsman osszefirkalas nelkul: - ) /amit kulholban tesz meg az ember mert itthonsirnivalo arakrol kapok hujjet/
nadrag: na ebben sajna nem tok engedni a gerincem miatt kizarolag pioneer de termeszetesen tavasszal telit, vastagot, osszel meg a nari modellket
cipo: a pumat valtottam sok evvel ezleott filara, amit kezdetben 5-6 kesobb 10 rugoje storoztam, ami kitarott 2-3 evig, de az utobbi 2 beszerzes annyra katasztrofalisan szar volt, hogy tnf-be neveztem tavasszal kiveteles tejjes aron , es rohattul nem bantam meg:- )
kabatok: esokabat columbia mindketto nl-bol 10 es 12 rugo, bele polar egy nemet salinges windstoppos es kiB! jo:- )))
nyari sznadal: lassan elindulok Scholl szndal keresobe, lasan nirmlasi lesz az aruk:- )
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
HI!
up-ba nezzetek be!:- )
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
válasz
Lord Zero
üzenetére
HI!
Akkor jo!: - )))
Akkor nemzetkozi szabvanyosicsd ha mekkerhetnelek:- )
Honap este lelove fexem:- (
udv
neduddki
p.s. : - )))
mod: csemmeg megteveszted Te meg a kerge marhat is: - (((
2007-09-11 20:38:40: ''Ja gyuhecc de ha korabban akkor tszcse'' na esztet magyarazd ki!!!
: - )))
[Szerkesztve]
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8/256GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával - 03.11.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![[kép] [kép]](http://www.rextra.hu/vasarlas/files/40-MiniSono_m.jpg)
![[kép] [kép]](http://www.sim2.co.uk/pgmarket/products/97.jpg)