Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Geri Bátyó: Miért fontos a reset gomb? XD
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Kidus
őstag
Nem, az tiv volt ideat

Ugyan mar, Pest meg a mokusok.... egyszer talan mintha lattam volna egyet... par eve.
Meg egyszer lattam egy harkalyt, egy igazit, a Margit szigeten, az egyik fan menegetett felfele, kozben kopacsolt. Nem is hittem el hogy tenyleg az, pedig az volt.
Itt meg mindenhol mokusok meg fecskek meg mindenfelek. Pedig ez nagyvaros ( najo, annyira nem nagy, de varos, es annak is a kozepen vagyunk ).
Most voltunk North Carolina, ott peldaul tucskokre aludtunk el, madarakra ebredtunk, a kertben ugrandoztak a mokusok meg a nyulak, es minden reggel mas szinu madar ult az erkellyel szemben
Ja meg volt egy nagy buzi pok.... -
Kidus
őstag
Igen, miota eljottem, szuleim pofasitottak rajta.
Utoljara akkor lehetett felujitva, amikor szulettem, azota eltelt egy kis ido
Uj parkett, friss festes, uj fuggonyok, uj csapok, uj szonyegek, uj agy, jarolap mindenhol, mar csak a konyhabutor csereje van hatra.
Szerintem is csini lett
-
Kidus
őstag
-
Kidus
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Itt vagyok en, csak sosenincs erom irni, inkabb csak tamasztom az asztalt es olvasok, amig le nem csuszok, akkor elmaszok az agyig, es alszok

De most ez egy jobb nap, minnya megyunk steak, meg mozi
Aktív témák
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Eladó Latitude 5520 15.6" FHD IPS i7-1185G7 NVIDIA GeForce MX450 16 512GB gar
- Apple watch ultra 3 hibátlan 2026.11.10. Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- PNY XLR8 CS3140 M.2 NVMe 4.Gen 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)