Hirdetés
Aktív témák
-
bnss
veterán
válasz bolondember #39250 üzenetére
Jön a RIOS6?
(#39251) Diego!: egy kicst az, de találtam elfoglaltságot.
[ Szerkesztve ]
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
BlacKSouL
addikt
Nahát.. [link]
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
BlacKSouL
addikt
válasz ngabor2 #39257 üzenetére
De egye fene, az sem baj ha nem bikinis, csak bélyeg méretűnél nagyobbat..
Bár várjuk meg Jancsit, ő a monokinis igényeivel meg a szekszihangjával még lehet hogy eredményesebb leszBrigi: Azt ne mondd, hogy csak az a 70x80 pixeles képed van magadról amit egyszer betettél, mert akkor lekarmolom a bőrt az arcomról És már indulok is a haveromtól kölcsönkért fotóscuccal Pécs irányába
[ Szerkesztve ]
-
norbiphu
őstag
szerintem az offolók miatt haldoklik a ph!
"Hmm," sed teh lolrus. "Maybe we shud go ask Ceiling Cat?"
-
BlacKSouL
addikt
Az összes hírportál szarakodik, aszittem a netemmel van gond, de még kicsivel 5M fölött is vagyok, sose volt ilyen gyors a kapcsolat.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
helósziasztok, csak gondoltam beköszönök hogy tudjátok megjöttem, nem kell aggódni mosmá
-
bnss
veterán
Csak nem össznépi felelés volt? Középiskolából vannak - utólag már kellemes - élményeim a feleltetéssel kapcsolatban. Csütörtökönként este kosárlabda meccsre jártam - Euroliga - másnap biztosan feleltem történelem vagy németből, egyszer eljátszottam ,hogy emiatt nem tanultam, aztán rendszer lett a feleltetésből.
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
7
addikt
Vagyogatok én is.
-
nike_
addikt
Csak én feleltem meg egy oszt.társam (vagyis csoport, mert van 2 csoport az osztályban) angol töriből. 3/4-re. És ő is annyira felelt. Pedig én magamtól jelentkeztem, őt meg szólították. Gondoltam, nagy könnyű a lecke, megtanultam, de leblokkoltam és semmi nem jutott eszembe.
-
Racecam
nagyúr
Ebéd megvolt, jól elbeszélgettem.
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
nagyúr
hihetetlen módon pörög a biznisz, nehéz elhinni, hogy recesszióban van a magyar gazdaság... kimegy egy munka, és jön helyette két másik
szusszanni sincs időnk
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
7
addikt
válasz bolondember #39284 üzenetére
Néha áldazotokat kell hozni a cél érdekében.
-
ladybug
őstag
válasz fokukac #39287 üzenetére
Kemény lehet, ha nincs megállás. Hidd el, én még aktívan nem is dolgozom, és mégsincs egy perc nyugtom sem.
Race: Szóval jól tartottak.
[ Szerkesztve ]
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest