Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  OFF TOPIC 43 (téma lezárva)

Hozzászólások

(#18301) csapos2 válasza ngabor2 (#18298) üzenetére


csapos2
addikt

Az az érzésem, hogy leparasztoztál.

Itt az előbb. ;)

[ Szerkesztve ]

Lelkiismereted méri önzésed őszinteségét. Hallgasd figyelmesen.

(#18302) ngabor2 válasza csapos2 (#18301) üzenetére


ngabor2
nagyúr

hol? mikor?

most monnyam azt, hogy akinek nem inge, ne legyen gatyája?

[ Szerkesztve ]

(#18303) BlacKSouL válasza Tybee21 (#18297) üzenetére


BlacKSouL
addikt

De

Aláírás (nem kötelező megadni)

(#18304) Diego! válasza tildy (#18299) üzenetére


Diego!
senior tag

Nálunk is anno amikor felvételiztünk latin szakra, voltak olyanok hogy alapvető dolgokat nem tudtak pl. ki a görög főisten (zeusz), római megfelelője (jupiter), meg ilyenek és mégis felvették... :(

(#18305) csapos2 válasza BlacKSouL (#18303) üzenetére


csapos2
addikt

Te se szóljál be! :D

Lelkiismereted méri önzésed őszinteségét. Hallgasd figyelmesen.

(#18306) ngabor2 válasza csapos2 (#18305) üzenetére


ngabor2
nagyúr

nem neked szót be.

különben is, az a paraszt, aki ért a fődművvelődéshez. mikor volt utoljára kapa a kezedben? és miért gondolod, hogy ez a szó lealacsonyító? szégyeljes el magadat jó erőssen.

(#18307) CactuS válasza tildy (#18287) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

Igen sikeresen megtaláltak :D

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#18308) csapos2 válasza ngabor2 (#18306) üzenetére


csapos2
addikt

Nem itt! :D

Akiről te beszélsz az a földműves. :D
Egyébként kertes házban lakom, olyanban, aminek nincs lebetonozva a kertje.

Lelkiismereted méri önzésed őszinteségét. Hallgasd figyelmesen.

(#18309) BlacKSouL válasza csapos2 (#18305) üzenetére


BlacKSouL
addikt

nekem zörögsz, kicsi haraszt? ;]

Aláírás (nem kötelező megadni)

(#18310) klambi


klambi
addikt

öö lenne 1 kérdésem..
kaptam haveromtól még névnapomra 2 üveg kis "RUSH"-t valaki ismeri miez..(német
iron horse van ráírva) miez valki tudja?

[ Szerkesztve ]

"Mond szépen angolul: Gyors róka!"

(#18311) ngabor2 válasza klambi (#18310) üzenetére


ngabor2
nagyúr

igen. imho nem akarod kipróbálni. én kipróbáltam... nem jó.

legalábbis ha nem akarsz agyérgörcsben hirtelen felindulásban elhalálozni, akkor nem szipogod be.

[ Szerkesztve ]

(#18312) Thrawn válasza klambi (#18310) üzenetére


Thrawn
félisten

Ülj le és szagolj bele egy jó mélyet.

Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł

(#18313) kicsitomi88 válasza klambi (#18310) üzenetére


kicsitomi88
őstag

Jo melyen le kell tudozni, lecsavarod a kupakot odanyomod az orrod- de ne erjen hozza es szippantasz, elsore csak eggyel, aztan masfel perc mulva mikor elmulik a hatas johet a kovetkezo.

Maga vernyomassal kuzkodoknek nem ajanlott, orgazmusszeru elmeny, szex kozben hasznaljak meg partikon, elvileg a felni hatasat is visszahozza.

kb ennyi
belehalni nem halsz bele csak ha megiszod, fuggo sztem annyitol nem leszel, kb en is ennyit lottem el eletemben...

mellekhatas a fejfajas egyeseknel

90 87.5 87.8 87.5

(#18314) tbs válasza tildy (#18299) üzenetére


tbs
addikt

ZHid? PLCk? Hogy vannak..?

(#18315) bolondember válasza tbs (#18314) üzenetére


bolondember
MODERÁTOR

szerintem megvannak - vigyáznak magukra egyedül is... :DDD

Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

(#18316) tbs válasza bolondember (#18315) üzenetére


tbs
addikt

:DDD

(#18317) tildy válasza tbs (#18314) üzenetére


tildy
nagyúr

#1828:
Első órán nem írtunk zh-t , de holnap írunk (nem értem a tanárt, először azt mondja nekünk, a két kreditesnek nem kell, de holnap mégis megíratja velünk is, igaz nekünk tét nélkülire.... ), a 2. viszont nem lett túl jó, szóval újrajátszás 1 hét múlva.
Most pedig nekiülök befejezni a házimat, a mártogatós programot:D:D

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#18318) 7 válasza Winner_hun (#18258) üzenetére


7
addikt

A tied rövid. Az enyém hibrid.
elkelkáposztásítottalanítottátok + megszentségteleníthetetlenségeskedéseitekért kombója. :)

(#18319) bolondember válasza 7 (#18318) üzenetére


bolondember
MODERÁTOR

émmeg borotválom...
ROTFLOL

Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

(#18320) Bubu79 válasza tildy (#18317) üzenetére


Bubu79
addikt

Hűha :) Milyen PLC-n kell programot alkotnod? Omron, Siemens, AEG, Schneider Electric, Saya, vagy valami egészen extrémen - mondjuk Mitschubishin?

A legtutibb verzió, amit el tudok képzelni, az a Siemens S5 - utasításlistában ;]

"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast

(#18321) escie


escie
őstag

szia offerek!

Ti mit tennetek?
adott a fosulin egy tanarom, evek ota erezhetoen unszimpatiaval van felem, ami meg nem gond, sot kolcsonos is. ennek nem volna szabad meglatszania a jegyeimen.
igyekeznek kerulni az illetot, minel messzebb, se sajnos neha muszaj nala felvenni targyat, ha csak ez tartja, illetve csak ennel tudom felvenni orautkozes miatt.
halgattam mar tobb targyat ennel tehat, egy reszuk gyakorlat, egy reszuk eloadas. a gyakorlat eddig igy nezett ki, tapasztalaim alapjan:
-kiseloadas temakat oszt, feldolgozod, eloadod, hasra felevi jegy(errol kesobb).
van most egy targyunk, amibol kopp-ugyanazokat temakat adta ki, mint a mult felevben egy hasonlo nevu targyra. erzehetoen korulbeluli tudasa van, operacios redszerekbol pl atlagjozsika szintu, nem nagy a pofam, hozzam kepes szart se ert hozza.
-matekosabb targybol vegul is nagyjabol megcsinaljuk ami kell, nagyjabol felkeszulunk, de erezhetoen nincs olyan szinten a temaval, hogy legitimnek tudnam tekinteni az altala leadott anyagot. sokszor besul, a kerdesekre elmismasolja a valaszt, lathatolag felkeszuletletlen, lemaradunk a masik csoporthoz kepest, akiknek masik tanar tartja a gyakot. nem egy csoporttarsam leiskolazza, sokkal jobban erzi a targyat, mint az inkriminalt tanar maga.

az orait neha immel-ammal tartja, neha bejelentes nelkul tavol marad, szopjon az egesz csoport, varjon ra. mindemellet nem is haladunk a temaval. volt olyan eloadas, hoyg masfel oranyi anyagot besuritett husz percbe, leirni nem tudtal semmit, nehogy megerteni, mert amint leirta torolte, kozben hadarta, mert neki sietnie kell valahova.(leszarom, irasd ki magad az orvossal, szemet munkaert ne vedd fel a fizut)
mostani targyat, amit tart, van hallgato, aki jobban vag. elrontja a peldakat, fel anyag kimarad, mehetsz vizsgazni.
van egy erdekes humora, hogy fura neveken szolit mindenkit. a sok kis hulye eleinte viccesnek talalja, de nem hiszem, hogy eroltetnie kene ilyen jellegu humort, egyreszt igenytelen, masreszt meg mit kepzel magarol.
szakmabeli hianyossagat folenyeskedessel palastolja, csoport elott megalaz, lenez, lekezel. nem teljsen elveszett ember azert a szakmaban, latszik, hogy valamennyire erti, de rengetegszer kiutkoznek a hianyossagai, amit a hallgatosag ban meg, persze.

es akkor bili kiboritasa:
evek ota tehat megy koztunk az unszimpatia, o szepen fu alatt piszkal, en turok, jobb a bekesseg, raadasul igy le is lehet nagyjabol szerelni. hogy mondjam?! kenyerrrel dobalozik, nem kovel. ha kenyeret vag hozzam, megeszem a kenyeret. azt hiszem, eleg szemleletes pelda.
eddig komolyabb gond nem is volt, az ember megprobal egyutt elni az ilyenekkel, foleg, ha muszaj.
az igazan botranyos dolog tavaly kovetkezett be.
minden csak eros gyanu, viszonylag jol megalapozott feltetelezes, ezert is nehez fellepni ellene, mert ugy csinalja, hogy ne lehessen megfogni.
szoval, a csoportbol kerult egy kis baratnom, eleinte nem ismertuk egymast, a lany joban volt a tanarral, szimpatia, apport megvolt, remek. aztan a lannyal rengeteget jartunk egyutt, mindig egyutt lehetett latni minket, kabe egyutt voltunk. egyszer valami tortent, es a lanyt elkezdte szivatni, ok nelkul, mivel rendesen teljesitett az oran, beadando, kiseloadas boven megfelelo szintu volt. azzal kezdte, hogy nem adta meg neki a felevet, irjon zh-t. lathatolag agressziv fellepessel mindezt. a lany kerdezte, hogy akkor mi lesz az anyag? a tanar szokas szerint semmit nem adott le, a tobbi hallgato kiseloadas volt az anyag, vadassza ossze 20 embertol egy nap alatt. gyakorlatilag kivihetetlen feladat. a zh irasa kozben meggyanusitotta a lanyt alaptalanul, hogy puskazik. lany nekem nem hazudik, ismerem, baratnom volt. nem puskazott.
itt jon a feltves, hogy lekodolott a tanarnak, hogy a lany meg en igy egyutt, es onnantol jott a szivatas. alapos felteves, onnantol, hogy egyutt latott minket, folyamatosa piszkalta, alpari, undorito modon. (lany bogrevel ment be orara. tanar kerdezi lanyt: abba fog hanyni?!)

a mai eset: szokasos szinvonaltalan orak a felev soran, szinvonaltalan eloadasok a hallgatok reszerol, kiveve az enyem, es meg egy par. rengeteget keszultem, jo eloadas volt. nem nagy a pofam, jozan esszel mondom mindezt. mai (utolso) oran, enyhe kajan mosollyal kivhiv, es van pofaja megajanlani egy negyest. olyan srac kapott otost, aki kinyomtatott egy wiki cikket, es felolvasta. en sajat anyagot irtam, eloben demoztam openbsd-t, nmap-et, qemu-t, a tobbiek csak lestek, elveztek az eloadast, kerdeztek, es jol szorakoztak, mert nvettek a poenjaimon is. (masok kinyomtatott ctrlc-ctrlv-ket olvastak fel, azt is szarul, hozzaertes nelkul.)
mondom a tanarnak, hat miert negyes? mert nem volt eleg jo.(hazugsag)
mondom, oke, akkor javitok.(jogomban all)
oke, gyere szerdan. aznap ket durva vizsga, nem tudok keszulni. oooo, egy harmadik meg befer.(seggfej?)
mondom, nem. akkor irjak most azonnal. mibol? egesz felev, most csuccs, irjad.(keszuletlenul, meghatarozatlan anyagbol. seggfej.)
erre elszonytolodva mondtam, jovan, akkor irja azt a negyest, pakoltam, mentem.
csoport is rendesen leakadva, csak lestek, hogy mi tortent.

konkluzio: meg meri ezeket tenni, mert hagyja mindenki. kerdes: mit tegyek, mit tehetek?
velhetoen valami puncsos, valakinek, a valakije, nem ertem, hogy lehet bent, remek tanaraink vannak. tisztelhetoek, felkeszultek, korrektek, es mind joban van a hallgatosaggal. ez a tanar lathatolag kilog, mintha folyamatosan sunyitana, mintha ide lenne teve, mert valakinek a valakije, vagy nem tudom. szerintem a tobbi tanar, felettesei sem tudnak rola, mi folyik az orain, mennyire kritikan aluli a szinvonal. tehat, valami eros indoknal fogva, vagy mert jol sunyit, bent van a redszerben. mit tudok en tenni a sajat jogaimert, mint kis vacak hallgato? ha felveszem a kesztyut, megszivat, poziciojanal fogva meg tud, hogy arrol koldulok, megbuktathat. a bilit sem kene kiboritani, mert a csoporttarsak banhatjak, azt nem szeretnem. hivatalos ut? semmi konkret bizonyitekom, de a szinvonaltalan oraival meg lehetne fogni...
nemtom... nem egy jegyrol van szo, hogy negyes, vagy otos, hanem hogy elegem van, hogy a fejem utan, mar a szamba urit.
bocs, hogy ideboritottam, nagyon hosszu lett, de remelem, mondtok valami okosat...

I'm back, baby!

(#18322) kicsitomi88 válasza escie (#18321) üzenetére


kicsitomi88
őstag

A nyilvanossag ereje mindenhol leirni ezt a sztorit kiplakatolva minden persze kiemelve h a tobbi tanar jofej.

Masodik lehetoseg negyszemkozt megfenyegetni.Ennyi.

mondanam, h dekan meg fordulj mas szervekhez a suliban de MOn vunk...

90 87.5 87.8 87.5

(#18323) bolondember válasza escie (#18321) üzenetére


bolondember
MODERÁTOR

hát, sajnos ilyen pöcs tanárok vannak - engem szigorlatról vágott ki tanár, mosolyogva, reggel 7kor kezdtük írni, akkor éppen este 20:30 volt...
Több srácnak is mondta: "ne jöjjön szigorlatozni, úgyse megy át!", meg ilyenek...

Aztán, mikor újra felvettem a kémia szigót, elmentem javítani talajkémiából hozzá.
ZH: 50 pont max, mosolyogva jött oda (tanultam rá egy hetet!), és mondta: "már majdnem sikerül, látom már majdnem tudta" - 25 pont lett. 26tól kettes.

beszélj a HÖKkel ÉS a dékánnal.

nincs jobb ötletem.

Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

(#18324) tildy válasza Bubu79 (#18320) üzenetére


tildy
nagyúr

Siemens s7, létra . Ha profi vagy akkor privizz meg:D
Hehehe, azt majd a többiek pusmoghatnka majd rólunk is :DDD :DDD

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#18325) tbs válasza tildy (#18324) üzenetére


tbs
addikt

Már Bubu is?!? ;]

(#18326) philoxenia válasza tbs (#18325) üzenetére


philoxenia
MODERÁTOR

Olyan szép férfias a szövege. :U

Később általában nem értek egyet azzal, amit korábban leírtam. Ehhez néha évek kellenek, néha percek csak...

(#18327) tildy válasza tbs (#18325) üzenetére


tildy
nagyúr

Te is akarsz? ;] ;] :DDD Nyugi holnap vagy holnapután veled is összefutok :P :DDD

Nem is értem mire gondoltok itt. Tökéletes párkapcsolatban élek, nincs semmi szükségem holmi jánoskákra, meg szarvasokra:U max egy teázás erejéig azért no, azért mégis :DDD
bubukám:) S7 314-2dp

STEP 7 products

Name Version Release Release number

Automation License Manager V1.1 V01.01.00.00_01.12.00.01 V01.01.00.00
S7-PLCSIM Professional V5.3 V05.03.00.00_01.11.00.01 V5.3.0.0
S7-GRAPH Professional V5.3 V5.3.0.0_6.6.0.1 V5.3.0.0
S7-SCL Professional V5.3 R05.03.00.01.01 V5.3.0.0
STEP 7 Professional V5.3 + HF2 K5.3.0.2_4.1.0.1 K5.3.0.2

[ Szerkesztve ]

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#18328) Bubu79 válasza tildy (#18324) üzenetére


Bubu79
addikt

S7-200, 300, vagy 400 a kiszemelt? Step7 melyik verziójával küzdesz? :)

Profi nem vagyok sajna, bár van PLC programozói papírom is - tehetséget sajna nem kaptam hozzá :U :)

Létradiagram - kicsit villanyszerelős feelingje van - én a funkcióblokk-diagramot részemről jobban bírom - közelebb áll a szívemhez, mert jobban hasonlít egy digitális kapcsolási rajzhoz :)

tbs: csak nem féltékenykedsz? ;]

Philoizé - mi is az a szőlőpermetező lé? ( :DD ): :P

[ Szerkesztve ]

"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast

(#18329) BlacKSouL válasza tildy (#18327) üzenetére


BlacKSouL
addikt

és valakire aki a pénzét Rád költi? ;]

Aláírás (nem kötelező megadni)

(#18330) tildy válasza BlacKSouL (#18329) üzenetére


tildy
nagyúr

Hm, ezen még elgondolkodom :U :DDD

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#18331) philoxenia válasza Bubu79 (#18328) üzenetére


philoxenia
MODERÁTOR

Ha már itt tartunk a philsophia az meg egy szőlőbetegség ? Mert az eleje ugyanazt jelenti. :DDD ;]

Később általában nem értek egyet azzal, amit korábban leírtam. Ehhez néha évek kellenek, néha percek csak...

(#18332) philoxenia válasza Bubu79 (#18328) üzenetére


philoxenia
MODERÁTOR

Másik kérdés . Milyen az a digitális kapcsolási rajz? :U

Később általában nem értek egyet azzal, amit korábban leírtam. Ehhez néha évek kellenek, néha percek csak...

(#18333) Whaskes


Whaskes
senior tag

jóestét.

|87 104 97 83 107 101 83| "Itt nincs rasszizmus, de igény lenne rá!" [muszály, egyenlőre, helység, szallag] Az ön bankkártyáját az ATM elnyelte, tájékoztassuk a Microsoftot a felmerülő problémáról?

(#18334) Bubu79 válasza tildy (#18327) üzenetére


Bubu79
addikt

Atya ég - kicsit eljárt felettem az idő... 2002 óta cseppet felugrott a verziószám a fejlesztő szoftvereknél :))

Ha a Bubukám után sem ette meg a penész ezt a két pernahajdert, akkor egye kukac maradhatnak ezen a világon, mert szívósak, mint a hajópatkány :DDD

"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast

(#18335) escie válasza bolondember (#18323) üzenetére


escie
őstag

az se gyenge.de legalabb megmondja. ez? fu alatt, aljas modon. :(((
mondjuk nekem nem ilyen komoly eset, mint egy szigorlat, de akkor is.nekem ne rontsa le az atlagom egy ilyen igenytelen targy, nem kis penzt fizetek, hogy ott tanuljak. oke, ez nem jogosit semmire, de ot sem jogositja a tanari allasa ilyen viselkedesre.

kicsitomi88:
ez a gerilla-plakatragasztas elegge tolem tavol allo dolog, nem is hiszem, hogy sokat hatna, harom napig tarto csoda lenne, de nem rossz otlet.
a fenyegetes, hat az se en vagyok. nem sokszor verekedtem meg, de amikor igen, akkor turtem, turtem, turtem, aztan szo nelkul a kovetkezo triggerre utottem. ez hianyozna neki. engem csesztet, oke, de a csajomat, na allj. :(((
de nem tehetem. szeretnem befejezni a sulit, nem a bortonben ulni.

nem voltam messze, hogy csunyan beszoljak neki, es ilyenkor orditok. remegett a kezem, mikor eljottem, meg az ajtot sem basztam ra, olyan visszafogott voltam. a tobbiek csak lestek, mikor boritom ra az asztalt.

I'm back, baby!

(#18336) tildy válasza Bubu79 (#18334) üzenetére


tildy
nagyúr

:)
Az a baj, hogy kvázi fél év alatt 4 db 2 órás laborral akarnak minekt megtanítani plc-t programozni.
Mák, hogy digitből jó voltam :)
Bár párom csak lesett, hogy "te csak így lazán fejből nyomod a gépbe a létradiagrammot? Ennek a feladatnak én 3 pótméréssel futottam neki" Pedig ő aztán kente-vágta a sulit.... Mondom ja.
Hát kiderül, hgoy jól gondoltam-e.

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#18337) bambano válasza escie (#18321) üzenetére


bambano
titán

Három lehetőséged van:
1. lenyeled.
2. nem hivatalosan akarod intézni, akkor megvárod, megvered, megkarcolod a kocsiját, szöget versz a gumijába, stb.
3. hivatalosan akarod intézni, akkor írsz egy levelet a dékánnak, hogy úgy érzed, negatívan kivételeznek veled meg a leányzóval, ezért azt kéred, hogy bizottság előtt vizsgázhass.

De csak ha van türelmed meg lelkierőd harcolni.

Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis

(#18338) philoxenia válasza escie (#18335) üzenetére


philoxenia
MODERÁTOR

Kérdezni előadáson, kérdezni, kérdezni, felvenni, elétárni hiányos tudását. :)
Persze azt vedd figyelembe, ha védekezésbe kényszeríted nyilvánosan, akkor harapni fog.
Szerintem próbálj vele négyszemközt beszélni inkább, javítsa a jegyed, mindkettőtöknek jobb lesz. :) Ha belegondolsz a helyzetébe, neki se könnyű, a diákok előtt a tekintélye egyre kisebb, emberileg ezt nehéz földolgozni. Mondjuk volt olyan tanárom, aki elismerte a diák jobb megoldását egy problémára, sőt gratulált hozzá, de ehhez kell egy emberi nagyság, ami nincs meg mindenkiben.
Robert Merle-t idézve, ha nem is pont idevág, "hamarabb fogsz legyet egy csepp mézzel, mint egy hordó ecettel" :)

Később általában nem értek egyet azzal, amit korábban leírtam. Ehhez néha évek kellenek, néha percek csak...

(#18339) tildy


tildy
nagyúr

Hamarosan közeledik a karácsony,
ezt a képet így whaskes barátunknak ajánlom :DDD

[ Szerkesztve ]

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#18340) Tybee21 válasza BlacKSouL (#18303) üzenetére


Tybee21
aktív tag

thx

A pénzért az ember bármire képes, még akár dolgozni is!!! <<<<<<<<<|>>>>>>>>> " - Félig vegetáriánus vagyok. Sohasem eszem húst, miközben alszok! " =)

(#18341) Whaskes válasza tildy (#18339) üzenetére


Whaskes
senior tag

kössz, megható, de valahogy engem nemtud feldobni, hogy itt a karacsony...

|87 104 97 83 107 101 83| "Itt nincs rasszizmus, de igény lenne rá!" [muszály, egyenlőre, helység, szallag] Az ön bankkártyáját az ATM elnyelte, tájékoztassuk a Microsoftot a felmerülő problémáról?

(#18342) tildy válasza Whaskes (#18341) üzenetére


tildy
nagyúr

Vááá, hát nem látod, hogy miből van a fa :Y :Y

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#18343) CactuS válasza tildy (#18339) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

Nah ilyet elfogadnék itthonra is :B

Whaskes@ Te se szereted a karácsonyt?

[ Szerkesztve ]

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#18344) Whaskes válasza tildy (#18342) üzenetére


Whaskes
senior tag

hogynelátnám, nade üresek!

|87 104 97 83 107 101 83| "Itt nincs rasszizmus, de igény lenne rá!" [muszály, egyenlőre, helység, szallag] Az ön bankkártyáját az ATM elnyelte, tájékoztassuk a Microsoftot a felmerülő problémáról?

(#18345) philoxenia válasza tildy (#18342) üzenetére


philoxenia
MODERÁTOR

Ez csak sör, nem gömbszörp. :U

Később általában nem értek egyet azzal, amit korábban leírtam. Ehhez néha évek kellenek, néha percek csak...

(#18346) Bubu79 válasza philoxenia (#18332) üzenetére


Bubu79
addikt

Azt hiszem kellőképpen elfáradhatott minddkét szemed, amit forgatsz erősen zöldülő arccal, úgyhogy megpróbálok válaszolni, hogy ne szenvedj maradandó károsodást ;)

Ez egy funkcióblokk-diagram ábra. Ugyanez kapcsolási rajzként úgy nézne ki, hogy az Y és Z spagócákon lévő gubók helyére be lenne rajzolva rendesen az inverter, ami egy négyzetes "dobozka, benne egy 1-sel, megy hozzá az egyik oldalra egy spagóca ( bemenet balról ) és a másik oldalon egy kicsi gubó után ( mint most az ábrán ) menne tovább az ÉS kapuhoz és a három bemenetű VAGY kapuhoz :)

Remélem vizuális típus vagy, mert a paintet még alapszinten sem tudom kezelni, nemhogy akár Photoshopra gondoljak rajzolásilag :DDD ( Értsd: akkor sem fogom lerajzolni, ha térden állva könyörögsz, mert Degecről jöttem :DD )

"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast

(#18347) venember83 válasza tildy (#18299) üzenetére


venember83
nagyúr

Muszaki, orvosi, mindenhova. De nem csak Magyarorszagon, bar ez nem nyugtat meg senkit. Ipar mar a felsofoku oktatas, ha nem tetszik... Menj el acsnak pl, jol keresnek, levegon vannak, testmozgas is megvan s ha a teto osszedolne kis ido mulva, ugyis a tervezo a felelos. Ennyi. Megszoksz vagy megszoksz.

(#18348) philoxenia válasza Bubu79 (#18346) üzenetére


philoxenia
MODERÁTOR

De az csak blokkdiagram, ha jól értem amit írsz. Nem akarom Kokodil Dundee-t idézni, de "ez" kapcsolási rajz. :K

Később általában nem értek egyet azzal, amit korábban leírtam. Ehhez néha évek kellenek, néha percek csak...

(#18349) philoxenia válasza venember83 (#18347) üzenetére


philoxenia
MODERÁTOR

És ha szédül ? ;]

Később általában nem értek egyet azzal, amit korábban leírtam. Ehhez néha évek kellenek, néha percek csak...

(#18350) escie válasza bambano (#18337) üzenetére


escie
őstag

1.
a vegen lehet, hogy ezzel jarok a legjobban. egyedul nem sokat erek, a tobbiek meg minek allnanak mellem, ok is feltik a sajat kis dolgaikat. a fene tudja... :U

2.
ilyen kicsinyes bosszu szerintem ram nezve lenne szegyen. kulonben is, a kocsija nem tehet semmirol. szerintem jogsija sincs, nemhogy kocsija.

3.
ez tunik a lejjobbnak, csak attol felek, hogy kapna valami kis retorziot, okkal, joggal, tudna mirol van szo, es leverne a hallgatokon.
(a leanyzo sajna elhagyta a varos, sulit, engem, szoval most magam vagyok ezugyben.)

olyasmire is gondoltam, hogy megnezem a vizsgaszabalyzatot, mert gyakjegyjavitasra van mod egy felevben, egy targybol. nem tudom, kotelezo-e ilyet biztositani, de ha igen, es nem ad ra lehetoseget, egy ujabb fogasom van. ha megszivat valami durva anyaggal, megintcsak erdekes, mert semmit nem tanitott, a hallgatok tartottak eloadasokat.

a fene tudja...
lehet, hogy valamelyik komolyabb, magasabb beosztasu tanarral kene beszelni, aki raadasul jo arc is. meg a hot-nel is kerdezgetek majd, mit javasolnak.

I'm back, baby!

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  OFF TOPIC 43 (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.