Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• neduddki

nagyúr

válasz tiv83us #1843 üzenetére

HI!

Engem nem erdelnek anagy betuid, nem attol vagy Te rossz vagy jo ember /es egyiktok sem/
    De ha valoban Atyad volt akkor meg jobban kecsegbe vagypok esve mintha Te lettel volna, de termeszetssen abban az esetben ebben megkovetlek /de akkormeg Atyad iranyaban vannak kecsegbeeseseim:- (((/, ez msot hogy jobb??? sehogyse:- ( en elhiszem, hogy kobasxzbol van a kerites, mert a csapbol s az fojjik hogy mijjen kibaszott jo es szep kinn /meg a kint szaksdt hazankfiai lesajnalkozasabol, dolgozm parnak, a kulturaltabbja nem mondja, de laccik es erezni rajtuk es nem azert mert ez a szandekom/, csak min en hejjel kozzel vevo vagyok a beleolvasni dogokba addig Nektek, az egesz vilag meg jobban nem letezik mint a szuletett amerikiknak es igy a globilsi problemak sem/es ez szamomra komojj kecsebeeses/ -bocsanat de ezt sikrult leszrunom az elmutl par napbol-
    MOt komojjan: en tovabbra is kivancsi vagyok barmejikototol /SOT: mindnyajatoktol/ meghallgatni, hogy globalsi problemek hogy vannak odakint talalva, mert ez leglabb annyira fontos mint a valos dolgok /es nem az a celom hogy azzal lehuzzam usa-t, hogy ott mennyir ehujjek az emberek, ne feledd enm en vettem elo kiotot es nem en hujjeztem az usa-t*, en csak erre a rohatt kerdesemre akarnek VEGRE valszt kapni! / de feltehettem volna azt akerdest is, hogy reagalja le az atlagember a ... valsz egy temat /pl alaszkai olajmezok, de barmi mas is, mogyuk ez nem annyir aglobalsi mint zsebremeno/
    * es anmikor atkoztam a a fejlett nyugat farizeus hozzaalast azt se feledd el, hogy nem csak az usa-t, hanem mindeki mast, de mivel az usa a legnagyobb igy meg a szandek ellenre is odaerti mindeki

udv

neduddki

p.s. es meg egyszer ha nem TE voltal megkovetlek meg egyszer!

Aktív témák