Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
válasz
tiv83us
üzenetére
HI!
Engem nem erdelnek anagy betuid, nem attol vagy Te rossz vagy jo ember /es egyiktok sem/
De ha valoban Atyad volt akkor meg jobban kecsegbe vagypok esve mintha Te lettel volna, de termeszetssen abban az esetben ebben megkovetlek /de akkormeg Atyad iranyaban vannak kecsegbeeseseim:- (((/, ez msot hogy jobb??? sehogyse:- ( en elhiszem, hogy kobasxzbol van a kerites, mert a csapbol s az fojjik hogy mijjen kibaszott jo es szep kinn /meg a kint szaksdt hazankfiai lesajnalkozasabol, dolgozm parnak, a kulturaltabbja nem mondja, de laccik es erezni rajtuk es nem azert mert ez a szandekom/, csak min en hejjel kozzel vevo vagyok a beleolvasni dogokba addig Nektek, az egesz vilag meg jobban nem letezik mint a szuletett amerikiknak es igy a globilsi problemak sem/es ez szamomra komojj kecsebeeses/ -bocsanat de ezt sikrult leszrunom az elmutl par napbol-
MOt komojjan: en tovabbra is kivancsi vagyok barmejikototol /SOT: mindnyajatoktol/ meghallgatni, hogy globalsi problemek hogy vannak odakint talalva, mert ez leglabb annyira fontos mint a valos dolgok /es nem az a celom hogy azzal lehuzzam usa-t, hogy ott mennyir ehujjek az emberek, ne feledd enm en vettem elo kiotot es nem en hujjeztem az usa-t*, en csak erre a rohatt kerdesemre akarnek VEGRE valszt kapni! / de feltehettem volna azt akerdest is, hogy reagalja le az atlagember a ... valsz egy temat /pl alaszkai olajmezok, de barmi mas is, mogyuk ez nem annyir aglobalsi mint zsebremeno/
* es anmikor atkoztam a a fejlett nyugat farizeus hozzaalast azt se feledd el, hogy nem csak az usa-t, hanem mindeki mast, de mivel az usa a legnagyobb igy meg a szandek ellenre is odaerti mindeki
udv
neduddki
p.s. es meg egyszer ha nem TE voltal megkovetlek meg egyszer!
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest