Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• neduddki

nagyúr

válasz Primőr #913 üzenetére

HI!

NEm baj az , nicns is azzal semmi gond, de amikro mindnen felul, a tenyeknek ellenmondva probaljak atvinni, mert az usa, az baj es azert szomoru vagyok: - (
    A kornyezeti problemak megoldasainak elemzese soran ragyuttek mar regen , hogy nem valosithato meg annak gazdasagi vonzatainak megvizsgalasa nelkul /ez sokkla szebben hangzik a kornyezetgazdasagtan hivatlaso gfogalamzasa szeirn:- )))/ a mai pizkozpontu vilagban
    HAny fiatal tugya szerinted hogy mi az a Brutland bizotsag? de a fenntarthato fejlodesrol mar hallot, mert az a csapbol is fojjik. es ha mar 1 ember vette a faradsagot hogy leglabb a lineknek utannanazzaen akkro amr nem jartattam hijjba ujaim:- ) a unep fele, riso koordinalta ghg-rol ki a fene ahllot /azota en is atalatam info iranyaba en is jelntosebben kimaradtam az ujabbakbol/
    Miert nyomtak a 90-es evekben hogy a sokat szidott, de maig hasznalt gdp hejjet be kell vezetni az uj mutatokat, ami mar az emberek elegedetsegevel is foglalkozik: pl. ISEW, mer leht egy gazdasg baromi eros, proddiktiv, ha az emberek elegesetsege 0, mert mindig rohanni kell vmi mas utan

udv

neduddki

Aktív témák