Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz FehérHolló #4149 üzenetére
A harmadik mondatod utolsó tagmondatán megpróbálok hangosan nem röhögni.
[Szerkesztve]: Sajnos nem sikerült.
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Hujikolp
őstag
Szerintetek neduddki hányszor írja el a jelszavát mire betud lépni? És milyen lehet a jelszava?
-
FehérHolló
veterán
válasz parandroid #4151 üzenetére
Kérem, kapcsójja ki! (Csak van valami ilyesmi célt szolgáló gomb rajtad.)
Haggyá' má'!
[Szerkesztve]Skynet is real. It's called Google.
-
Lord Zero
addikt
van nekem egy jóbarátom
van a jóbarátomnak egy hétvégi telke
van a telken sok fű, fa, tűzhely
van nekem 25 söröm
van a jóbarátomnak még 10 söre
van még egy jóbarátom
van neki egy liter jófajta pálinkája
van neki még 10 söre
van ez a szombat este
van nekem egy sejtésem...nem, mindegy
-
neduddki
nagyúr
válasz parandroid #4145 üzenetére
hi!
WW utan oleg gyongusz: - (((
eureket dicsertek, d delben fojtatunk egy beszelgetest a sorozatos haverral es emg akrt hgozni, hogy a jeriko nem hd hanem pd mire 10 perc utan kiderult hogy O az eurekarol en meg a jerikorol beszlek , csak nem tuttuk a cimeket:- )))
amugy tucc egy jelszot ha nem tevedk:- ))) //vhova:- )))
udv
neduddki
p.s. azonnal mongyatok meg hol az a kekmintas nepmuveszeti cserepedeny hol volt es mit csinalt!!!:- )))
mod: ha ismertlen bill, vagy felrecsuszik a keem akkro tevesztem el: - )
[Szerkesztve]https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
marsu
veterán
Sziasztok!
Budapesten kellene egy kis hozzáértő segítség ... Lenne valaki aki oda tudna menni egy gépet megnézni a II. vagy a XII kerületbe? ...
Persze nem ingyen!
S.O.S.Press any key to continue ...
-
marsu
veterán
Láma
(állat, Auchenia Lama Desm.),
A kérődzők, tevefélék vagy kérgestalpuak családjába tartozó hasznos délamerikai házi állat. Hosszusága mintegy 2 méter, fejmagassága 1,8 méter, vállmagassága 1,2 méter. Szine változó, fehér, fekete, vörösbarna, fakó, tarka. Mint házi állatot főleg teherhordásra használják; húsát eszik, bőrét kikészítik. Szőre gyapjas, felszőr- és pehelyszőrből áll. Pehelyszőre bélmentes, s a legfinomabb gyapjuval versenyző finomságu s e mellett sokkal fényesebb. Női divatcikkek készítésére használják.
Press any key to continue ...
-
marsu
veterán
válasz Winner_hun #4170 üzenetére
Nahát .... Ilyen is van?
Ma végre átvettem a fotóállványt ...
Köszi mégegyszer a fuvart!
Krissz22 még a 2000.- pénzt sem akarta elfogadni!
[Szerkesztve]Press any key to continue ...
-
marsu
veterán
Ez sokkal hatásosabb ....
[link]
[Szerkesztve]Press any key to continue ...
-
marsu
veterán
Másik kedvencem:
[link]
Press any key to continue ...
-
marsu
veterán
-
marsu
veterán
-
parandroid
félisten
Befejeznétek? Vicces nem vicces, szalonképesnek kevéssé szalonképes, viszont lassan már unalmassá válik ez az irtsuk ki az emókat téma. Nem, nem vagyok emó, és nem tudom átérezni az emók problémáit, és eszemben sincs védeni őket, csak a melegtopik mellett már kezd igen kényszeredetté válni ez a bizonyos csoportok kiirtására irányuló kényszer.
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
EQMontoya
veterán
válasz Winner_hun #4183 üzenetére
[link]
Peterke: én pont arra célzok, h nem kell őket irtani, megoldják maguknak, szal nyugi
[Szerkesztve]Same rules apply!
-
Whaskes
senior tag
gyerekek, nagyon nehéz a fejem... lehert hogy leteszem holnapra, de csak egy cigi után
|87 104 97 83 107 101 83| "Itt nincs rasszizmus, de igény lenne rá!" [muszály, egyenlőre, helység, szallag] Az ön bankkártyáját az ATM elnyelte, tájékoztassuk a Microsoftot a felmerülő problémáról?
-
Whaskes
senior tag
válasz EQMontoya #4188 üzenetére
hát... szaporodni biztos nem fognak, hála istennek. esetleg ha feltalálják az osztódást.... abban viszont kétlek...
|87 104 97 83 107 101 83| "Itt nincs rasszizmus, de igény lenne rá!" [muszály, egyenlőre, helység, szallag] Az ön bankkártyáját az ATM elnyelte, tájékoztassuk a Microsoftot a felmerülő problémáról?
-
tbs
addikt
válasz parandroid #4187 üzenetére
Emomata...
-
Csyppa
senior tag
Na jólvan emberek, tudom hogy nem érdekel senkit de én megyek aludni. Jó 8 allz.
"Basically, a computer is a very fast moron."
-
Kasza08
őstag
Ki látta a Borat-ot?
[link] -
''Szerintem a demokrácia a legforradalmibb dolog a világon. Messze forradalmibb, mint a szocializmis vagy bármi más. Mert ha hatalmad van, használod, hogy megteremtsd a közösséged szükségletét. És ez a választási lehetőség. Mert erről beszélünk, a választás lehetőségéről. Szabadságról szól a választásban. Ha ennek anyagiakkal szabnak gátat, a szabad választást veszik el.
Igen, mert az eladósodott ember reménytelenné válik. Egy reménytelen ember pedig nem szavaz. Persze mondhatja, hogy megtehetik, de ha épp a szegények Nagy Britanniában, az Államokban, a sarkukra állva olyanokra szavaznának, akik az érdekeiket képviselik, az lenne az igazi demokratikus forradalom. De nem akarják, hogy ez megtörténjen, ezért tartják az embereket pesszimizmusban. Szerintem két útja van az emberek irányításának: a megfélemlítés, és a demoralizálás. Tanult, egészséges, és öntudatos nemzetet nehéz kormányozni. És szerintem néhányak elemi gondolkodása, ''Nem akarunk, tanult, egészséges és öntudatos embereket, mert őket nehéz irányítani. A Föld lakosságának 1%-áé a Föld vagyonának 80%-a. Csoda, hogy ezt az emberek tűrik. De szegények, demoralizáltak, meg vannak félemlítve. Ezért azt gondolják, jobb a parancsokat követni és bízni a jövőben.''
Tony Benn, angol ex-képviselő.
Ui. : Most néztem meg Michael Moore dokumentumfilmjét az amerikai egészségbiztosításról.A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- BestBuy topik
- Android játékok topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Apple Watch
- További aktív témák...
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest