Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
válasz (Kolombusz) #4950 üzenetére
jó volt, jól elvoltunk, megvolt a strandidő is az más kérdés, hogy kedd este 1 idiótának hála leamortizáltam magam.
Same rules apply!
-
EQMontoya
veterán
válasz (Kolombusz) #4952 üzenetére
bővebben: kevés alvás, sok strandolással vizibringázás, ökörködés, óriáspalacsinta-zabálás (erről mjad tőttök fel képet), vizipipázgatás... kedd este húztam vissza a szállásra, mint az állat, köves út, részeg elémlép, kormányt elhúzom, első megpattan egy kövön, és meg elszálltam, mint a győzelmi zászló. meg 1ik este sikerült 1ik srácnak úgy leamortizálni a bringámat, hogy 2 hurkot vágott a láncra... elképzelni nem tom, hogy csinálta. Lacival fél óráig szereltük.
Same rules apply!
-
bandus
veterán
válasz (Kolombusz) #4952 üzenetére
raktam neked pár képet az arckép szerkesztő topikba.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
REDeath
őstag
youtube mér szar? mer most speciel csomó videó akad rajta nagyon durván, 6-10 másodperc töltés 2 másodperc videóért. gépemen semmi más sávszélt ígénylő alkalmazás nem fut, de ha futna is van cfos-om...
Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak
-
Csyppa
senior tag
40 °C
Mod: A szobában meg 31
[Szerkesztve]"Basically, a computer is a very fast moron."
-
-
Csyppa
senior tag
válasz FehérHolló #4959 üzenetére
Én érzek mert kint nincsen venti ami fújja rám a levegőt. Mondjuk van némi szellő odakint de az kevés.
"Basically, a computer is a very fast moron."
-
REDeath
őstag
OMFG LOOOOOOOL midnen 45 fokos a gépben. házhőmérséklet 45-nél riasztásra van állítva előlapi lcd-n és most csipogot mint állat mos tmegint :S:S:S:S:S:S: fáááááck behozom a másik ventillátort is a nappaliból. hdd-nek is elég durva a 45, cpu még elmegy bár eddig nem volt terhelve csak most kezdek majd codozni XD
ja és mindezt úgy hogy nincs fent a ház oldala!!!!!!! azé nemsemmi XDDXDXD vagy telipakolom jégkockákkal (nem mintha nem okozna azonnal izárlatot xd )
ui: ez hihetelen, visszaesett 44-re és hdd isKodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak
-
REDeath
őstag
válasz REDeath #4961 üzenetére
na most hogy egy 40 centis ventilátor kavarja neki picit a levegőt (forgásra állítottam, de én így meghalok, sza lehet a gépem mindjá megint nem kap ) így már csak 41 a házban. hdd 43, cpu meg 46~50 volt terhelésnél, de most már csak 44 mer kiléptem codbol
konklúzió? 40 centis ventit a ház oldalába!!!!!! (egyébként létezik iylen ház, de mot azé nem cserélem le )Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak
-
Csyppa
senior tag
Na jólvan emberek, további jó offolást, szerintem tudjátok hogy most hová magyek.
"Basically, a computer is a very fast moron."
-
REDeath
őstag
a durva az hoyg ha az lcd-m kicsit kevesebbet jelez cpu hőfoknak mint amennyi a valós
szal pl csipogott az alaplapom ne mtudtam miért, mert cpu alig volt 50 fokos, 8feltett oldallappal).. aham gyorsan megnéztem everestben alaplap érzékelőjét, meg a szondáét, és 60+ fok voltKodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak
-
PazsitZ
addikt
Nálunk mondjuk idebent 26 fok van. Az én szobámat sikeresen felfűti a gépem 28 fokosra.
Tavaly leszigetelték ezzel a hungarocel szerű cuccal a házunk, mindig lehúzzuk a redőnyt + néha be-bekapcsoljuk a légkondit. Tudom-tudom így könnyű .
[Szerkesztve]- http://pazsitz.hu -
-
marsu
veterán
A mobil klíma hova rakja a kondentvizet?
Press any key to continue ...
-
föccer
nagyúr
De a felra szerelhetőnél nem vezetik be a külső egységtől a vozet, hogy azt bent a kifújácskánál el lehessen párologtatni.
Nem 100, de a paraszti estemmel ezt tudom kiatlálni. Ami van kissógornál léghűtő, abban nincsen erre a célra kitalált víztartály, bár azt csak a legeslegnagyobb jóindulattal is nehéz mobil klímának nevezni...
Miért kérded?Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
-
neduddki
nagyúr
HI!
Te Betonzuzo nem tanultal nedves levlegot klimatizelest emg egyebeket??? /de ritka ronda tema volt:- (((/ az csunbya vol aha benn parologtatna el a vizet:- )))
Ahol cso van ott van tartajj, kulso hocserelesonel pedo gott
udv
neduddkihttps://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
marsu
veterán
Rákerestem, de nincs olyan topik, hogy ''hogyan szereljünk klímát otthon'' topik ...
Lehet behozom a konyhából a hűtőt és kinyitom az ajtaját.Press any key to continue ...
-
marsu
veterán
A legjobb lenne lemenni a tengerpartra és fürdeni egyet ....
-
marsu
veterán
Mindenki punnyad ebben a nagy melegben?
-
Retro11
senior tag
én is punnyadok,és már1 hete nem.....
Bár így meló után jól is jön!
[Szerkesztve] -
marsu
veterán
Nincs valakinek otthon egy kis tengerpartja kölcsönbe?
-
marsu
veterán
válasz Winner_hun #4986 üzenetére
Gondoltam lehetne egyet csobbanni ...
Bár ahhoz egy tenger kellene, vagy legalább egy medence.Press any key to continue ...
-
marsu
veterán
Szivesen megennék egy jó nagy adag vaniliafagyit is ....
-
marsu
veterán
Az IceTea miért nem mindig jéghideg?
Kb 40 fokos lehet ez is ....Press any key to continue ...
-
marsu
veterán
Kellene csinálni egy nagy adag jégkockát ....
Kár, hogy olyan sokáig tart amíg megfagy.Press any key to continue ...
-
Winner_hun
titán
marsu
marsu
marsu
marsu
error
marsu
marsu
marsu
error
marsu
marsu
....► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
marsu
veterán
-
marsu
veterán
5000.
Aktív témák
Hirdetés
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest