Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Aktív témák
-
escie
őstag
na, nekem az ablaktól százméterre fut a 4-es, ilyen fekvőrendőr-szerűséggel, ami dobol az abroncsokon, ~800 méterre pedig a Nyh-Debi vasútvonal van.
el sem tudok aludni ha nincs egy-két abroncsdobolás, vagy tehervonat zaja...
mellesleg a szomszéd házhoz jár egy srác, gondolom udvarolni, mert folyamtosan szabályzásig forgatja a jó kis dízel Mercit, mikor hazaindul.I'm back, baby!
-
addikt
Juteszembe, valaki olvasta a mai blikket? Megrökönyödve láttam szegény Antal Imrét a címlapon 50 kilósan, állítólag beteg vagy mi, nemtom sajna mert nem olvastam el, valaki tudja a részleteket?mindíg bírtam a kis öreget, nomeg szereti az unicumot is úgyhogy csakis jó ember lehet
-
bandus
veterán
válasz Janoska26 #3704 üzenetére
Szeretz az mindent, amiben alkohol van Aszongya amúgy, hogy nincs semmi baja, szedi a gyóccereit rendesen, csak a nagy melegben nem kívánja az ételt. Kb erről szól egy egész oldalas cikk Meg a barátjáról, Józsiról (aki sztem tuti, hogy homár), aki a kedvenc ételeit főzi neki, és még azokat se eszi meg.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
tbs
addikt
Ja, okosok! Tudtok valami jó kis file taggelő, vagy virtuális könyvtárakat menedzselő holmit windowsxp alá..? Esetleg normális explorer-integrációval..?
-
(Kolombusz)
veterán
No.
Mi lesz már? -
addikt
válasz (Kolombusz) #3713 üzenetére
Mi legyen?
-
addikt
válasz (Kolombusz) #3716 üzenetére
Hijjalak fel?
-
Ramius
őstag
valami dekoratív egyedülálló nőszemély engem is felhívhatna
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
-
(Kolombusz)
veterán
De ha holnap reggel hiv fel, tökön szúrom magam.
-
addikt
válasz (Kolombusz) #3724 üzenetére
Kinek a hívását várod?Beszélek vele, hogy inkább reggel hívjon
-
addikt
válasz (Kolombusz) #3728 üzenetére
Nem a feleségem. Még... Miccsinálsz Te Mátészalkán???? Onnan 17 km a szülővárosom
[Szerkesztve] -
addikt
válasz (Kolombusz) #3732 üzenetére
Szalkáról Vállajra úgy féluton látsz majd egy táblát, hogy Nagyecsed, nem a várostábla, hanem csak hogy abban az irányban van. No ott álljatok meg, oszt vessél keresztet, közben gondolj rám Hujj de honvágyam lett hirtelen, nem voltam otthon december eleje óta, és valószínű csak anyám 50. szülinapjára megyünk haza szeptemberben, az meg még nem most lesz
Ja és mentsd csak el a számomat, ha megadná magát a tekknikád, szívesen útbaigazítalak
[Szerkesztve] -
EQMontoya
veterán
-
-=Lord Tom=-
senior tag
Nem tudjátok mivel lehet oat csinálni h van egy zene, meg egy énekhang, és a kettőt együttszerkeszteni? (tehát h egyszerre menjenek)
-
-=Lord Tom=-
senior tag
válasz -=Lord Tom=- #3749 üzenetére
Megoldottam, bocs a zavargászásért...
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- EA Sports WRC '23
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Házimozi belépő szinten
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest