Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Whaskes
senior tag
válasz Loretto #4259 üzenetére
inkább nem írok rá semmit, mert legközelebb nem megyünk akkor sörözni..
|87 104 97 83 107 101 83| "Itt nincs rasszizmus, de igény lenne rá!" [muszály, egyenlőre, helység, szallag] Az ön bankkártyáját az ATM elnyelte, tájékoztassuk a Microsoftot a felmerülő problémáról?
-
ALI_G
veterán
válasz Kalandor #4251 üzenetére
a qva anny*kat, nekem Invitel csinálja ezt folyton az e-mailemre.
Ezt a választ 3* is megkaptam. Aztán hagytam a picsába őket:
Az Ön vonalát megvizsgáltuk és teljesen rendben találtuk, az ADSL modem jelenleg is 4Mbit/s-os sebességet biztosít.
Eszerint tehát a mi oldalunkról ezzel a sebességgel működnie kellene az ADSLjének.
A lassulást okozhatja, hogy a számítógépen vírusok/férgek találhatók, ezt a www.helpdesk.invitel.hu oldalról letölthető Ad-Aware nevű féregirtóval ellenőrizheti. Ezen kívül nem tökéletesen működő tűzfal program is lassíthatja az Ön letöltését, valamint a Windows bizonyos részeinek sérülése is esetleg.
mindig írtam rá, hogy mindent kipróbáltam, mindről csináltam screenshotot és elküldtem nekik. Nálam a pingre volt a baj, mindig 100-500 között volt. Próbáljon már meg vki akár csak VOIP-elni 500-as pinggel. -
feka007
veterán
Első hozzászólásomat intézem ezen topikba
-
feka007
veterán
Ismerős üzenet... ezekszerint nem csak nekem ilyen yar a szolgáltatóm.
Mostanában egész jó szokott lenni, de pár hónapja volt olyan, hogy ötpercenként megszűnt kapcsolat fél percekre, utna meg amikor megsűrűsödtek ezek a székpcsolódások a szerójukkal, akkor lazán kikapcsolták a netet 2-3 napra, vmi csavart biztos meghúztak rajta, mindig jó is volt pár naig, talán két hétig is, aztán ugyanez jött...
Mostanában szerencsére nincs vele gond (lekopogom, volt márúgy, hogy mondtam magamban, hogy végre vmi jól működik már hosszabb ideje, aztán utána mindig egyből rosszra fordult a dolog )
Szerk.: az elgépelésekért bocs, nem nagyon megy az írás ezzel a szupergumibillentyűzettel, olyan, mint mobilon sms-t írni védőfólián át kb.
[Szerkesztve] -
PazsitZ
addikt
válasz feka007 #4323 üzenetére
Ilyen kapcsolatmegszünés nálam is rendszeres, de ráadásul mikor ''visszakapcsolódok'' 10ből 8szor csak negyedannyi lesz a down értéke. Ilyenkor modem kikapcs-bekapcs, és általában megjavul. Csakhát idegesítő mikor naponta 10szer kell ezt csinálni...
- http://pazsitz.hu -
-
FehérHolló
veterán
Szar az élet, 3 dobásból kimaradok. Jó éjt!
Skynet is real. It's called Google.
-
dokar
addikt
nézte vki tegnap este-éjjel a 'Grizzly-ember'-t a Discovery-n? durva volt
extra - SEXRay
-
erdey_a
addikt
na akkor bájcsevegjünk...
szerk.: izé, bájfórumozzunk.
[Szerkesztve]Vérboci
-
EQMontoya
veterán
nah gyerekek, jóreggelt mindenkinek, én balra el, csütörtökön jövök, legközelebb a 42es OT-be szeretnék irni kezeket a paplan fölé, ne igyatok mostalan gyümilevet, stb.
Same rules apply!
-
ladybug
őstag
válasz Janoska26 #4334 üzenetére
A kisebbik lányunk egész éjjel köhögött, és 2x hányt is. Mellette aludtam, mert így egy kicsit nyugodtabb volt, viszont emiatt alig aludtam.
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
addikt
válasz ladybug #4335 üzenetére
Szegényke, Én is köhögök mostanában rendesen, bár az a cigitől van, meg a sok hideg sörtől, gondolom neki azért még egyik tényező sem okozza ezt . Mindenesetre jobbulást neki, és sok háztartási keksz forró citromos teával, legalábbis anyikám mindíg ezt adott ha ilyen gondok voltak, no meg a sós főtt krumpli tutira meggyógyul seccperc alatt
tbs : Szombat délután nekem is votl egy ilyen időszakom, úgy a 9-10. sör környékén lehetett talán azér finom lett a lecsó
[Szerkesztve] -
erdey_a
addikt
válasz csapos2 #4331 üzenetére
nem, valóban nem írtam a melegházasság topikba.
De szerintem tudod hogy miért. A múltkor már privátban letisztáztuk, hogy nem veszlek el. Ne kezdjük előről a dolgot jó? Váljunk el békével. Bele kell törődnöd, hogy ÉN a nőket szeretem. Tudom, kemény szavak, de az idő majd begyógyítja a sebeidet
ladybug: Mekkora gáz Itt a jóidő és ilyenkor betegnek lenni Mondjuk én hagyományosan negyven fokban szoktam taknyos lenni, de most talán megúszom
Szerk.: Bázz, mennyi szmájlit raktam egy hozzászólásba Ezekszerint Jancsi fertőz
[Szerkesztve]Vérboci
-
ladybug
őstag
Köszönöm, átadom neki a jókívánságokat.
A hányás a váladékcsorgástól van. Rendszeres köptetőhasználat és mézevés megoldja a gondot. Mellette persze az orrszívó-porszívó és az orrspray is segít. Igaz utálja, viszont nagyon sokat használ.
Jobbulást nektek is.
erdeya: Valószínű, hogy a hazafelé úton fázott meg. Ment a autóban a klíma, aztán mikor megálltunk, akkor meg meleg volt.
[Szerkesztve]Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
tbs
addikt
-
bobsys
veterán
Múlt héten sikerült tüszős mandula gyulladást összeszednem. Ma már jobban vagyok, tudom hogy élek. Szombatig penicilin injekciót kaptam naponta. Mint akit agyomvertek úgy éreztem magam és néztem ki.
Ladybug: jobbulást a kicsinek
tbs: te MINDIG iszolEnterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
ladybug
őstag
Ah, drusza. Nekem is mindig az van. Az enyhe megfázásból is képes vagyok tüszős mandulagyulladást kreálni. Szerencsére tavasszal volt utoljára. Mondjuk nem is hiányzik.
Remélem már jobban vagy.
[Szerkesztve]Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
erdey_a
addikt
válasz csapos2 #4343 üzenetére
Nekem az a megvalósítási ötlet tetszik, hogy kvázi házasságot köthetnek, tehát örökölhessenek egymástól, vehessenek fel lakáshitelt, meg hasonló jogaik legyenek mint a /törölve: normális/ hagyományos házasoknak. Mondjuk a gyerkőc örökbefogadást nem pártolom. Meg a felvonulásosdit se.
Vérboci
Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- Ukrajnai háború
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Lexus, Toyota topik
- Tőzsde és gazdaság
- AMD A10, A8, A6, A4 7xx0 "Kaveri" & "Godavari" APU
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest