Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- talmida: My Art II.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
(Kolombusz)
veterán
Sok újrareg csak a balhézás miatt volt.
Aztán megkaptam megboldogult Pupák kollégától (van aki tudja milyen néven fut most, van aki nem) ezt a nicket vagy 5 elkevetett hozzászólással és akkor úgy gondoltam, hogy teljesen új, független nick, ezzel kéne megmaradni a fórumon.
A moderátorok, ill. házigazdák láthatják az általuk tett ''bejegyzeséket'' az adatlapodon, amelyek mások számára nem publikusak, még neked sem fogják elmondani, hogy ha van rajta valami, akkor mi az.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Üzletből, garanciával, Asus ADOL Book 14UA Ryzen 9-8945H/32GB RAM/1TBSSD/OLED 2880 x1800 kijelző
- Xbox Series S 512 GB
- Xiaomi Redmi Note 15 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Ultra 2 E-Sim/GPS 64gb
- Üzletből, garanciával, HP ZBook Studio 15 G8 i7-11850H/32GB RAM/512GB SSD/RTX A2000/FULL HD IPS
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Barracuda ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4660
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest