- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
üzenetére
Igen
Ezek szerint nem értetted meg a lényeget, vagy nem ismered a viccet. Tehát:
Vonaton utazik egy idős néni, mellette egy fiatal anyuka ölében egy 3 éves gyerekkel. A gyerek folyamatosan rugdossa a nénit. Egy darabig így megy, mikor a néni szól hogy legyen már olyan kedves szóljon rá a gyerekére, mert fáj hogy rugdos. Az anyuka azt mondja, hogy nem szólok rá, hagy csináljon a gyerek amit jól esik, mi a férjemmel szabad szellemben neveljük a gyerekünket. Ekkor a szemben ülő punk feláll, szétkeni a rágót az anyuka homlokán, és azt mondja, hogy ''Tudod b.meg engem is szabad szellemben neveltek'', majd jelez, és leszáll.
Így már érthető a történet? Vagy csak mindenáron bele akartad látni hogy én nem szeretem a punkokat, és biztos ez a sztori is a punk utálatról szól?
Manapság olyan nem nagyon van hogy csak kicsit nevelnek valakit. Vagy igen, vagy nem. És úgy tűnik számomra, hogy akit nevelnek, az később agyon lesz taposva azok által, akiket nem neveltek, nemcsak mert többen vannak, hanem mert azt szokták meg, hogy nekik mindent lehet ami nem tilos. Vagy még azon is túl.
Aktív témák
- Projektor topic
- Racoon City árnyékában: Teszteltük a Resident Evil Requiemet
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen hangkártyát vegyek?
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PlayStation 5
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- AOC Q27G3XMN 27" 180Hz 1440p gamer monitor
- Iphone 13 mini mobiltelefon eladó
- Ryzen 5 5500 (ÚJ, 2 ÉV GARI) - 16 GB DDR4 3200 MT/s CL16 - 1 TB NVMe SSD (G4) - MSI MAG Vampiric ház
- Samsung NP270E5E-K07PL Notebook 3 órás akkuval
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 Ti / B550M WIFI / 16GB RAM / 1TB SSD / 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Kolink Stronghold Seasonic 550W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Corsair vengeance LPX 16GB (2x8GB) DDR4 DRAM 2400MHz C14
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest