Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Valamit jól csinál, mert a lényeg hogy a saját asztalára mit tesz le. Én is leszarnám hogy kinek az asztalára mit teszek le, ha annyi pénz folyna be az ablakon, amennyit ki is tudok dobni rajta.
Egyébként lehet hogy nagyképű, de én akárhányszor találkoztam vele, és szóba elegyedtünk, úgy beszélt velem ahogy kell.
Volt már itt erről vita, de megint nem akarok belemenni. Lényeg hogy ha valaki valamit kihasznál, ha más nem akkor az emberi butaságot vagy egyszerűséget, akkor nem utálni meg irigyelni kell, hanem úgy forgatni a dolgainkat, hogy mi is jól érezzük magunkat. Ha valaki a saját erkölcseit és igényeit összeegyezteti, és jóval szerényebb körülmények közt is jól érzi magát, azért ne szólja le azt aki gazdagságra meg arra vágyik hogy beszéljenek róla, és ezért hajlandó bármire
Amúgy nem érdekel, csak követem hogy mi van vele, ha már egyszer szinte mindennap összefutok vele.
Aktív témák
- Egy óra, két rendszer
- Battlefield 6
- Apple MacBook
- Nem követi az NVIDIA dupla pontosságra kialakított modelljét az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T15 G1 laptop i7, 16GB RAM, 512GB SSD, 1 év garancia Magyar billentyűzet
- Dell Pro 14 PC14250 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ELADÓ Radtel RT-920 (10W, CB sáv) többsávos kézi amatőr adóvevő
- PALIT RTX 5070 White OC 12GB - 36 hónap garancia
- Újszerű ÉRINTŐS Dell,14"FullHd IPS,8.gen core i5(8x3,6Ghz)8-32GB/256-512GB,MAGYAR Vil.bill
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest