Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
válasz
ngabor2
üzenetére
Hát ezt dobta a gép
.Na de most nem is ez a lényeg, valami házigazda pirosban vagy valami jóképességű tekknikus megmondhatná, hogy ez a halványság valami szopás, vagy az én unalmas hozzászólásim tették ilyenné PH-t?
Ha így lenne akkor mentségemre legyen, hogy én maximum csak olyan szintű poénokat tudok gyártani mint az ide járó kollégák többsége, megérthettek, nagyon kitűnnének az én írásaim akkor ugyebár 
Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Lenovo Legion 5 RYZEN 5 6600H RTX 3050Ti 4GB 16 GB DDR4 512+256 GB SSD FHD 165 Hz Magyar bill
- iPhone 16 Pro 256GB gyári független akku 92%
- iPhone 13 128GB gyári független új akku megkímélt
- !!ELADO!! New Nintendo 3DS XL Monster Hunter Generations Edition
- Samsung UE55KU6670 55 Curved 4K UHD Smart TV távirányítóval
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G1 USDT brand - i7 4790S 16GB DDR3 256GB SSD Intel HD 4600 250W WIN10
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.Na de most nem is ez a lényeg, valami házigazda pirosban vagy valami jóképességű tekknikus megmondhatná, hogy ez a halványság valami szopás, vagy az én unalmas hozzászólásim tették ilyenné PH-t?