Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
supesz
aktív tag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Hát de azért ácsi!
Ha már egy csomó mindent nem tudnak, akkor hagy legyen az én jogom, hogy ott és olyan ''fórumon'' alázzam őket porrá, ahol csak akarom. Persze. Hülyék és én még fogjam is be a pofámat. Hát nem. Az ''értelmiségnek'', ami én is szeretnék lenni az a feladata, hogy nem a bulvárvilág szintjén harcoljon ezekkel a pontagyú celebekkel. Ott van fábry. Nyíltan kivonja magát a bulvárból. A saját showján kívűl, nem igen látod. Őt nem tartom celebnek. Évekig volt dramaturg. Egy komoly ember, akinek van humora és van/volt komoly szakmálya. Pénzért persze mindent lehet. Ám ne felejtsük, ha visszagondolunk általánosiskolai nagy körkérdéseinkre. 1000000 forintért megennéd a szarodat? Na ezek a celebek megennék. Pont. Ezt kell elvetni és ahol csak lehet alázni őket. Tudod. Táncolj ribanc. Itt egy tizes.
Nem nézek kereskedelmit és nem olvasok bulvárt. Büszke vagyok rá. Nem is tudok semmit a világról ez igaz. És az is megesik, hogy átkapcsolások között megpillantok ezt-azt. Nem nevezném magam nagy ker.műsor fogyasztónak. Egyszerűen ezzel bojkottálom, mégha tudom is hogy ez semmit sem számít. Engem ezért nem lehet hibáztatni. Szívből gyűlölöm az értéktelen műsoraikat és a kiszel győzikés agyatlan bunkó valómegasztáros balettet a szőrös hátfájós kurva annyukkal együtt.
[Szerkesztve] -
troland26
őstag
Aktív témák
Hirdetés
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Hobby elektronika
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- LEGO klub
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Trollok komolyan
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Wi-Fi helyett koax? Igen - így működik a MoCA
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 980TI 6GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest