Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
válasz
ngabor2
üzenetére
HI!
latom formabn vagytok:- )))
Egy rohatt 10 megas dat file a maradvany emejjel magaban eddig semejjk konvertet se szerkeszto se lejacco nem tudott mit kezdeni /mar amit hiteln kezbekaptam/:- (((
udv
neduddki
mod: BlacKSouL: az a wmv fiel az egy jo kis list aflenek tunik, ami hivja a szerverrol eszt a 10 megas szart leglabbis nalam, lelott halovla sajan nem muxik:- (((
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
Bekerül a Temporaryba egy fájl ami 10 mega körüli, .dat kiterjesztésű, benne van a videofájl neve kiterjesztésestől, de semmit nem lehet vele kezdeni. Más olyan fájl ami meg erre a konkrét videóra utalna miután betöltötte a WinMediaPlayer nincs.
Ugyanakkor rákeresve az összes wmv fájlra a gépen, megtalálja ezt a fájlt szintén a Temp.Intern.Files-ben, és Megnyitás parancsra simán betölti a Mediaplayerbe, és lejátsza, pedig ennek is .dat a kiterjesztése. Már nem értem a dolgot
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
Streaming média is elmentődik teljesértékű wmv videófájlként? És ha igen akkor hova? Hol tárolja pl a Media Player a saját cache adatatait? Mert erre én is gondoltam, de nem is kerestem, mert azt hittem, hogy ennek az a lényege, hogy nem ment semmit a gépre, hanem folyamatosan szedi az adatot a szerverről.

Aktív témák
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 32GB RAM, 1TB SSD, jó akku számla, garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest