Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Aktív témák
-
szatocs
őstag
válasz
GeorgeBerger
üzenetére
Azt csak dokumntumra használtam, arra jó volt.
-
szatocs
őstag
válasz
GeorgeBerger
üzenetére
Nem kell egy nyomtató potom 5000 - ért? Tök király, photoret IV - es technológiával, percenként 10 színeset és 13 fekete - fehéret nyomtat.

-
szatocs
őstag
válasz
GeorgeBerger
üzenetére
Aztán visszajönnek reklamálni - már nekem is eszembe jutott. Volt a HP - nél ez az akció, hogy 10 ezerért beszámítják, ha veszek bizonyos típusú nyomtatót, de mindegyik 40 fölött volt. Azt hittem, hogy valami 18-20 - as is van, de nem volt. Ez lehetett volna egy lehetőség.
-
szatocs
őstag
válasz
Kalandor
üzenetére
Ugyanígy voltam én is a HP - mel, olyan szar képet nyomtat, mint az állat, nem adtak hozzá usb - t, a kép azonban lehet, hogy csak a beállítás hiányának tudható be. De nem hiszem, mert mindent végigállítottam már rajta. Lézerben, szkennerben meg fényképezőben is nagyon meg vagyok vele elégedve, de a színes nyomtatója (fotóknál) valami baromi szar, legalábbis nálam. Raktam Photoret 3 - asra, 4 - esre (igaz nem is volt benne fotónyomtató patron) de mindegyiken baszakodott.
Ha van valakinek valami ötlete, hogy mit műveljek vele, az megoszthatná velem.
Asszem Deskjet 5100 - as.
[Szerkesztve] -
szatocs
őstag
Matematika témakörrel kapcsolatos idézeteket nem tudtok valahonnan linkelni?
-
szatocs
őstag
A házi meggybor sem rossz, abba tudja az ember, hogy mit tett. Csak vigyázni kell vele, mert üt, főleg ha már kocsonyás.

Aktív témák
- ÚJ ASUS TUF Gaming M4 WL Bolti ár:16k INGYEN FOXPOST
- Szinte ÚJ ASUS ROG STRIX Impact II Electro Punk Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- ÚJ (Hiányos) ASUS ROG Harpe Ace Aim Lab Edition Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ ASUS ROG Strix Impact II Wireless Bolti ár:25k INGYEN FOXPOST
- Szinte ÚJ ASUS Rog Spatha X Bolti ár:60k INGYEN FOXPOST
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 16 128 GB Plus White - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest