Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Syl: UPS - te áldott!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Klaus Duran: Panelkérdés.
Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Kabaré. Délután az erstés számlámra volt szükségem, vicc ami történt. A sztori eleje az, hogy kb egy éve észrevettem, hogy kártyával automatával nem tudtam pénzt kivenni, az egyenleg szerint zárolva van. Nem törődtem vele, bementem a fiókba, vettem ki pénzt, és ok. Közben feltűnt, hogy a másik, erstés számlámon is ez van. Ma bementem ismét a fiókba, de nem adtak ki pénzt a zárolásra hivatkozva (legutóbb senkit se zavart...). És most jön a poén: nem tudták kideríteni, ki és miért zárolta a számlát, összeült 3 ügyintéző is, vakarták a fejüket, az adatbázis semmi használható adattal nem szolgált, kivéve egy kódot, ami még a postabankos időkből származik, és ennek megfelelően sem ők, sem a rendszer nem tudott mit kezdeni vele. Hosszas telefonálgatás után kiderült, hogy egy pesti fiókban zárolták, ahol én anno bejelentettem lopás miatt a kártya eltűnését. Csakhogy mindez a zárolás előtt 1 évvel történt, azóta van új kártyám, használtam is, pénzforgalom is volt a számlán. Hogy a fenébe lehetséges ez... A kérdéses számlákon nincs semmi teher, hitel, anyámkínja.
Aktív témák
Hirdetés
- Precision 3570 15.6" FHD IPS i7-1255U T550 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Xbox Series X
- Új APPLE AIRPODS PRO 3 GEN bontatlan aktiválatlan 1 év garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ Deák Térnél.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Lenovo IdeaPad Slim 3 15IAN8 Notebook
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest