Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Dufresne
addikt
Igen, nagy különbség van a panel és a kertesház között. Én amióta esezemet tudom kertesházban lakom így nincs viszionyítási alapom, de még ígyis nehéz elképzelmen, hogy hogyan lehet elviselni azt a bezártságot és szabadságtalanságot, amit egy panel kölcsönöz az embernek. Gondoldom minden megszokás kérdése, mert mondjuk aki oda született, az már eleve ebbe nő bele...de nekem akkor is nehéz beleképzelnem magam, szerencsére nem is kell, ezúton is köszönöm szüleimnek

A költségeket viszont ha viszonyítjuk, akkor irdatlan pénzeket visz el egy kertes ház. Nem csak hasraütésre mondom, hogy többet, mint egy panel, hanem beszélgettünk olyanokkal akik panelba laknak és mindig ez volt a végkövetkeztetés...
Fűtés azért nem olcsóbb, mert kertesben általában nagyobb teret kell befűteni, akkor a kerti eszközök, fűnyírás, stb...folytonos munkával jár, ami egy panelnál azért nincs meg...
Festés sziegetelés kívül-belül, tetőtér, anyámkínja..szóval egy kertes házzal folyton munka van, de ettől függetlenül szvsz kényelmesebb benne élni, mint egy panelban...
Persze ezis erősen korosztályfüggő, meg pl egy öreg nyugdíjas házaspárnak már nembiztos, hogy ez a megfelelő, hogy havat kell lapátolni, meg egyfolytában melózni a házon...szóval ilyen szempontból is vizsgáltható a dolog. De akkor is szvsz úgy 60éves koráig biztos kényelmesebb egy kertesben laknunk, mint egy panelban...
tildy: költözzetek, költözzetek, költözzetek
-
neduddki
nagyúr
HI!
En meg hijjet kapnek ha a napi 20-20 percemnel otbbet kene utanom rendszeresen, ulni a dugobanm, uccan hagyni a kocsit mindkei kedvere stb stb... ezert en az andrassy utrol 4-6 + kisfoldalatti kivlaon megvagyok, akinek meg az kell hogy dogozzak az meg fuvarozgasson :- ))) es benn vagyok a varosban es nem kell napokat orakt utaznom, es csen van a lakasban mert abalkmecsinalva etcetc:- )))
udv
neduddk8i
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen monitort vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Synology NAS
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- LG LCD és LED TV-k
- Arch Linux
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest