Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
válasz
parandroid
üzenetére
mindenhez képest.
Annyira erőltetett, és annyira fájdalmasan nem szól semmiről, hogy amikor még van is egy-két jó poén, az is csak arra elég, hogy ne zuhanj még mélyebb álomba. Kb. a 20. percig reménykedtem, hogy lesz ez még jobb is, de aztán feladtam. Onnantól kezdve azt vártam, hogy mikor lesz már vége, ilyen pedig még nem volt velem moziban, mióta élek.
Komolyan, nekem nagyon negatív élmény volt, hogy ezért pénzt adtam. De a moziközönség sem igazán élvezte, ahogy én láttam, fényképezni kellett volna azkat az arcokat.
Pedig az ötlet jó volt, csak a megvalósítás, a cselekmény...
én csak azt nem hittem el, hogy senki nem mondta a rendezőnek, hogy Te, ez így rossz....
aztán rájöttem, hogy kétféle embertípus van, az egyik az, akinek tetszik, a másik az, akinek nem.
én az utóbbihoz tartozom.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Sok garis asztali gép! ( 7950X3D, Nito+ 9070XT, 32 GB , 1 TB, 850 80+Platinum ) + LG OLED monitor
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független Silver új akku
- Apple watch Series 9 45mm stainless steel bontatlan! 1 év Apple jótállás
- Apple watch Series 10 46mm cellular jet black bontatlan 1 év Apple JÓTÁLLÁS AKCIÓ!
- Szép állapotú iPad Pro M1 256GB wifi + cellular. Kijelző karcmentes. Kamera résznél mintha lenne egy
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia - Akció!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian Li Lancool 207 GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest