Hirdetés
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- gban: Meghalt Chuck Norris
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
válasz
parandroid
üzenetére
mindenhez képest.
Annyira erőltetett, és annyira fájdalmasan nem szól semmiről, hogy amikor még van is egy-két jó poén, az is csak arra elég, hogy ne zuhanj még mélyebb álomba. Kb. a 20. percig reménykedtem, hogy lesz ez még jobb is, de aztán feladtam. Onnantól kezdve azt vártam, hogy mikor lesz már vége, ilyen pedig még nem volt velem moziban, mióta élek.
Komolyan, nekem nagyon negatív élmény volt, hogy ezért pénzt adtam. De a moziközönség sem igazán élvezte, ahogy én láttam, fényképezni kellett volna azkat az arcokat.
Pedig az ötlet jó volt, csak a megvalósítás, a cselekmény...
én csak azt nem hittem el, hogy senki nem mondta a rendezőnek, hogy Te, ez így rossz....
aztán rájöttem, hogy kétféle embertípus van, az egyik az, akinek tetszik, a másik az, akinek nem.
én az utóbbihoz tartozom.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Google Pixel topik
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- WayteQ xTAB-8Q
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vezetékes FEJhallgatók
- E-roller topik
- További aktív témák...
- iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4422
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Innosick, Samsung Laptop memória DDR5 5600Mhz // ÚJ // Számla // Garancia //
- Részletre elérhető , BankMentes lehetőség Dell Alienware AW3225QF 31.6 4K QD OLED Gaming Monitor
- 27% - ASUS VivoBook S15 OLED! Snapdragon X Elite / 16GB DDR5 / 1TB NVMe Notebook!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest