Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
HI!
Az en tudatomban ez legalosszor ahujje 3szinegyi totyikjaban hangzott el, nem is tom kinek aszjaabol, de van anank mar 2-3 eve... /tan a gazturbinas totyik volt.../
mod: akkor is fetrengtem arohogestol, es ott lettem felvilagositva hogy mi is ez ennek oromere meg is nesztem azokban anapokban imetelten, de ha mar igy emlegessuk, aszema heten megitn teritekre kerul:- )))
udv
neduddki
mod: Robiaba: termeszetesen megvan:- ))) /mint tudod:- )))/
lesaux : GYONYORU!!!, de fogagyun hog ygyorsabban elolvastam mitn ahogy Te leirtad: -))) de ugyes vagy, csak ig tovabb es nevejjuk egyutt gondolkodadra a fiatlasagot, sajan rii mar masban tundokol igy csak en envem egyedul a zifjusagot:- )))
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0328)
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52-es PS4 is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest