Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
föccer
nagyúr
válasz VladimirR #4301 üzenetére
Bővebben link barátunk mindenre tudja a választ
Más: Visszajöttem Hajdúszoboszlóról. Király volt a pancsolás meg a csózdázás. Egyetlen szépséghibája volt az almúlt 1 hétnek: kb 60 km-ert sétáltunk, aminek következtében még 3 napig tart kipihenni a nyaralást .
A múlt hét befejezéseként tegnap voltunk a kedvesemmel egy jó kis étteremben <reklám: Dzsungel étterem: [link]>, majd utánna átsétáltunk az Operettszínházba, és megnéztük a Rómeó és Júliát.
Az étterem jó handulatú, viszonylag szolíd árakon marha nagy adagot adnak, és nem is főznek olyan rosszul . A Rómeó és Júliát pedig senkinek nem kell ecsetelnem
A legnagyobb baj az egészben, hogy véget ért és most mehetek vissza dolgozni .
üdv.: föccerÉpítésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
rocket
nagyúr
A nyar slagere, napszemuveg es mp3 lejatszo egyben
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
Loretto
veterán
Na elkezdtem - remélem nem reménytelem - harcom a kilokkal. Aztán arra jutottam, ha nem is mennek le, de lesz némi kondim, szóval csak nyerhetek
Soirée...
-
DragonR+
aktív tag
válasz burgatshow #4298 üzenetére
Semmi probléma.
Azt kell mondjam, hogy teljesen jogos.Ó, de finom a vadkörte, más nevén a vackor…
-
VladimirR
nagyúr
válasz burgatshow #4298 üzenetére
az meg kenyelmesebb, sot, poenosabb lenne, ha hulyesegekkel etetned a nepet, pl.:
-''meghekkeltem a ph-t, azota sem tudjak visszairni, hiaba allitgatjak le ejjelenkent a szervert''
-''bementem a szerkesztosegbe, mondtam ilyen kell, aztmondtak nem, bevertem a kepuket, ideadtak''
-''hol latsz te itt harcmuveszt? ha nem innal annyit, latnad te is, hogy az ott PH! addikt''
-''micsodaaaa??? harcmuvesz lettem??? jajj, neeee, mar megint.....''
;p -
VladimirR
nagyúr
válasz burgatshow #4309 üzenetére
mit adjak el?
a hulyesegeimet?
az mar megvolt.... => Bovebben: [link]
[Szerkesztve] -
Kokkantas
senior tag
-
(Kolombusz)
veterán
Van egy ilyen tesztprogram a futuremark oldalán érhető. A neve windows game advisor.
LOL, a gépemet berakta fastest systemnek, a legjobb 1% között van.
[Szerkesztve] -
Kokkantas
senior tag
válasz burgatshow #4312 üzenetére
Kösz, de nekem konkrétan példákra lenne szükségem.
Pl.: Cserélje meg a DE tartalmát a HL tartalmával! Ezt hogy oldom meg? vagy Adjon össze a 39D és a HL decimális eredményt tárolja a 8000h címen!
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
Ma elegem lett, hogy itt a szuper asztali gépem, csak pont játszani nem lehet rajta. Rendeltem egy Connect3D Radeon 9550-et a sarki fűszeresnél 10500 pénzért. Régen volt egy Connect3D 9600Pro-m, ahogy elnéztem, ez kb ugyanazt fogja hozni, tekintetbe véve, hogy némi utánaolvasás után arra jutottam, hogy szinte mindegyiknek a magját el lehet húzni 400MHz-ig biztosan. Sose gondoltam volna, hogy játékhoz veszek egy 10e-s videókártyát. Persze speciális igényeim nemigen vannak, minden minimumon menjen játszhatóan a Heroes 5 például. No meg az Obliviont is szeretném kipróbálni, meg hát a Most Wanted sem volt igazán élmény a notebookon. Bár ez utóbbi minden minimumon elment az i900GMA-n is...
Ha belegondolok, hogy sokak szerint egy videókártya 40-50e forintnál kezdődik, valószínűleg egy igyéntelen szarvasmarha vagyok.
Utánaolvasgatás közben egyébként találtam egy ilyet: [link]. Különösen a hűtési megoldásra hívnám fel a nagyközönség figyelmét. Zseniális.
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Kidus
őstag
Imadom, hogy egesz nap melyen kussol a telefonom, de mikor 2 napja nem aludtam, es vegre beajulok az agyba, orankent hiv valaki. De veletlenul sem elobb, vagy kesobb, nem. Pontosan orankent. Mindenfele baromsaggal. Pont akkor, mikor vissza tudok epp aludni.
A negyediknel ugy felb*sztam az agyam, hogy felkeltem.
Ennyit az alvasrol....
Azt is kifejezetten imadom, mikor megkerdezi: Alszol?
Valasz: Igen.
Erre: Jah, akkor gyorsan mondom.
( inkabb gyorsan tenned le.... )Assuming Control
-
P.H.
senior tag
válasz Kokkantas #4314 üzenetére
8085 code table:[link]
8085 assembler and emulator: [link]
Kódpéldákat nem találtam, remélem, ezek segítenek valamit.
Kidus: Én mindig rezgőre állítom, ha aludni akarok napközben, és utána visszahívom.
El is terjedt pár év alatt, hogy én napi 20 órát alszom.
[Szerkesztve]Arguing on the Internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you are still ... ˙˙˙ Real Eyes Realize Real Lies ˙˙˙
-
parandroid
félisten
-
Kidus
őstag
válasz parandroid #4323 üzenetére
Ez eszembe se jutott, sosem hasznaltam. Nem is tudom pontosan, ezzel csoportokat lehet beallitani, kik erhetnek el?
Egyebkent annyira faradt voltam, hogy csak azt tudtam, hogy nem kapcsolhatom ki, eldoltem, nem lett volna erom allitgatni
mas: Melohelyen jo napom volt, csak rovid. Mar kutyaval is volt dolgom. Menni fog ez, mar nem aggodok rajtaAssuming Control
-
addikt
válasz parandroid #4323 üzenetére
Milyen banner?
Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.
-
parandroid
félisten
Igen, csoportokat, de könnyedén létrehozhatsz egy csoportot egy embernek is.
''Melohelyen jo napom volt, csak rovid. Mar kutyaval is volt dolgom. Menni fog ez, mar nem aggodok rajta''
O... M... G...
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
VladimirR
nagyúr
válasz parandroid #4326 üzenetére
neked is az ugrott be elsore, hogy szinesznonek allt?
-
Kidus
őstag
Na, ferfiak....
Oktatas volt, allatok kezeleserol a rendeloben. Lefogas, pofa bekotese agressziv kutyanal, ilyesmik.
Nem mondtak/mutattak semmi ujat szerencsere, ezek szerint pont megfeleloen kezeltem az allatokat eddig isAssuming Control
-
addikt
Nincs akkora farkam mint egy lónak, nem vagyok olyan erős, mint egy medve, de úgy nyalok mint Lassie.
Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.
-
(Kolombusz)
veterán
válasz parandroid #4318 üzenetére
A hűtés tényleg lazán van megcsinálva.
Az oblivionban ne reménykedj szerintem, nekem 1024*768ban közepes beállitások mellett megy jól, pedig a vga-m 3x olyan erős, mint a tied.
A heroes viszont tuti menni fog. -
parandroid
félisten
válasz (Kolombusz) #4336 üzenetére
Azért minden minimumon csak lesz valami... Ha nem megy mégse, akkor felpakolom a Neverwinter Nights-ot.
-
Racecam
nagyúr
Nem arról van szó, hogy nem merem leíni, hogy akkor viszont kinyalhatnád, hanem arról, hogy Neked én nem írnék ilyet, mert szeretlek.
Sőt, másnak sem. (Na jó, azért a jövőre nézve erre garanciát nem vállalok....)
Másrészt ilyet nem is illik leírni itt, mert ez nagyon csúnya, és ráadásul könnyen sérüléseket okozhat a fiatal, még kialakulatlan lelkekben....
mod.: Hopp, közben meccset is nézek, és közben látom Vladi egyből megfejtette. Talán nem véletlen....
[Szerkesztve]Com'è diverso il mondo visto da qui
-
Eagl3
veterán
Miért nem a Hajdu közvetíti az összes meccset...
Szerk.: Hopsz, mellément.
[Szerkesztve] -
(Kolombusz)
veterán
válasz parandroid #4339 üzenetére
Elképzerlhető, hogy 640*480ban birni fogja, az ati kártyákon jobban megy az oblivion.
-
ngabor2
nagyúr
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest