Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
tibz03
őstag
A nagy beszélgetésben annyira elmerültem, hogy kihűlt a reggelim, ami amúgy már ebéd. De nekem igazából vacsora. (Na ezt rakja össze, akinek két anyja van! )
-
Kidus
őstag
Azert szoltam, mert nem egeszseges felpercenkent uj postot nyitni feleslegesen, ezzel telenyomva a kepernyot, es postokat gyujtogetni.
Mondom mashogy: plz, hasznald a MOD gombot.
mod: sajnos a ban gomb ezzel a szoveggel jar. Bar, ha kukacoskodni akarnek, van benne igazsag, mivel a mar meglevo reged melle csinaltal egy masikat, ezt pedig nem szabad.... dádádáAssuming Control
-
Kidus
őstag
Kiengedtem a vadallatomat, megkaptam a reggeli puszisorozatot, azota azt nezem, hogy felmeteres ugrasokkal tamadja meg a szoba osszes pontjat, fulei lobognak, en meg inkabb felhuztam a labaimat is a szekbe
Semmi nincs biztonsagban tole, imadom nagyonAssuming Control
-
no-0ne
csendes tag
A sok értelmetlen tüntetés mindig eszembe juttatja az Eastpark 1. ep-t [link]
[Szerkesztve]A zsenialitás és az őrület határán kinyílik a kapu egy másik világra.
-
kovsol
titán
jaj de jó ez a vihar elötti szélvihar nem gondoltam, volna, hogy egyszer még örülök ennek
May the Force be with you!
-
burgatshow
veterán
Nektek is cseszekszik a fórum, ha a mobilarena felől jöttök? Nekem állandóan visszavágja a proxy, hogy ''Error resolving server's IP address.''
-
sanyixXx
senior tag
mit ér egy voodoo3 3000 manapság?
Rumot minden pohárba! | https://rumnagykovet.hu/
-
Ricardo
titán
válasz burgatshow #4618 üzenetére
Mobilarena-n jövök. Nekem nincs gondom
-
Sipi
addikt
válasz PazsitZ #4625 üzenetére
Elernyeszted a szemed, és valamivel mögé nézel. Amikor elkezd táncolni a szemed előtt, akkor kezd kialakulni a tér. Ilyenkor fontos, hogy még ne kezdj el fókuszálni, várj egy kicsit! Elvileg nemsokára vagy megjelenik minden, vagy létrejön valami, ami nem 2D, de még nem is a végleges kép. Ekkor már látni lehet a hátsó ''falát'' a képnek. Ha erre kezdesz fókuszálni (olyan 20-30 centire lehet a monitor síkjától befele, valahol a képcsőben), kialakul az előtérben látható figura is. Onnantól arra kell ügyelni, hogy ne nézz ki a 3D ''dobozból'', mert könnyen elveszítheted a fókuszt. Azon belül szabadon nézelődhetsz.
SipiMont-joie! Saint Denis! Je trépasse si je faiblis!
-
tildy
nagyúr
a fenét klasz, nincs ezenk a képen semmi, csak maszat..
(Aoawm aikweülr még egyikből sem kilátni semmit...)"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
-
Sipi
addikt
Hm. Azt hiszem, tudom, hol rontod el!
Ezekből nem kilátni kell, hanem bele! A monitor belsejébe mélyedő képet!
Kidus: idáig tartott?!? Bakker, akkor most éppen könnyekbe ömölve folyik ki a szemed.
Mod: a hátsó ''kerítést'' is látod? Nem tudom teljesen kivenni a háttér végében álldogáló izéket.
Sipi
[Szerkesztve]Mont-joie! Saint Denis! Je trépasse si je faiblis!
-
Kidus
őstag
Ahh, megvan vegre... baszki de gyonyoru
Bevalt a regi modszer, kozelrol neztem, ahonnan mar nem tudtam fokuszalni... onnan gyorsan ment.
mod: hat mar majdnem, kicsit homalyos minden
mod2: igen, megvan az is ( torest is latom ), meg a napsugarak is.....
Kalandor: megeri, mert nagyon szep. Ha egyszer rajottel, onnantol megy a tobbi is konnyen. Nagyon sok ilyen vanAssuming Control
-
Sipi
addikt
-
tildy
nagyúr
Valószínűleg túl jóra sikerült a szemműtétkor a szemem, de én még úgy sem látok ebből semmit, ahogy leírtad.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Sipi
addikt
válasz Integra #4641 üzenetére
Jobb oldalon, az előtérben, az ki/mi? Kis néger gyerek frászban ücsörög?
Tildy: nem a szemed milyenségétől függ. (Illetve baromi rövidlátóknak nyilván nehezen megy. ) Egyetlen egyszer kell sikerülnie, utána megtanulja a szemed, az agyad, hogyan kell. Magyarázni nem nagyon lehet, meg kell érezni.
Sipi
[Szerkesztve]Mont-joie! Saint Denis! Je trépasse si je faiblis!
Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Farming Simulator 25
- Építő/felújító topik
- Politika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen autót vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest