Hirdetés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Klaus Duran: RCS
Aktív témák
-
Gery77
csendes tag
válasz
twollah
üzenetére
Azt útálom, hogy a következő kormány mindig leállít mindent, felülvizsgál, új programot készít, de mire beindítja ezeketm már eltelt 2 év... Olyan ciki lenne egy programra azt mondani, hogy ez jó, ezt folytatjuk?
Amíg engem nem érint lényegesen a ténykedésük szarok bele, tenni úgyse tudok ellene, de legalább nem idegesítem magam halálra. -
Gery77
csendes tag
-
Gery77
csendes tag
válasz
twollah
üzenetére
Végülis én voltam a hülye állat, hogy nem gondoltam arra, hogy ezen a nagy ünnepen biztos fel fog ő is tűnni. Sebaj, legközelebb annyival később megyek ki, hogy véletlenül pont lemaradjak róla. Nem nagyon szoktam politizálni. A Viktor sem volt külömb, ő is ugyanezt tette, de ő, mint ember nekem szinpatikusabb volt.
OFF -
Gery77
csendes tag
Megértem, hogy megzavarták a Meggypeti beszédét, egy ünnepi koncert előtt kit érdekelnem az autópályák, meg, hogy ki, mikor, mennyit keres? Én is fütyültem, koncertre mentem, nem politikai rendezvényre.
A koncert megítélése pedig szubjektív, voltak benne jó részek is.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 217 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i7-14700HX, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 16GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB 2K OLED 165Hz 500NIT
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4694
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest